44 yaşındaki eski oyuncu Arda Kural altın tüccarlığı yaparak 5 yıl içinde zengin olacağını belirtti - Haber Jet

44 yaşındaki eski oyuncu Arda Kural altın tüccarlığı yaparak 5 yıl içinde zengin olacağını belirtti

Arda Kural verdiği bir röportajda kısa süre içerisinde zengin olacağını açıkladı. Altın tüccarlığı yapacağını dile getiren Arda Kural 5 yıl içinde büyük bir maddi servete sahip olacağına ilişkin bir açıklamada bulunarak dikkatleri üzerine çekti.

Ünlü oyuncu Arda Kural altın ticareti yaparak maddi açıdan büyük başarılar elde edeceğine inandığını açıkladı.

Arda Kural IQ açısından çocukluktan bu yana hep oldukça zeki biri olduğunu ifade ederek aynı zamanda da kısa sürede zengin olacağı açıklamasını yaptı.

Öte yandan Arda Kural eski hali merak konusu iken yapılan bu yeni açıklama ve Arda Kural’ın durumunun iyi olması tüm sevenlerine de büyük bir sevinç yaşattı.

Arda Kural eski hali nasıl ?

ARDA KURAL IQ AÇIKLAMASI

Kural yaptığı çarpıcı açıklamada kısa sürede çok zengin olacağını belirtti.

“Üstün düşünme sonucu yalnızlaştım. Çocukluğumdan beri yıldızım ve IQ da yüksekti. Çok düşünmek zarar veriyor. Altın tüccarlığı yapmak istiyorum. 5 yıla zengin olacağım.”

Yaptığı açıklama doğrultusunda altın ticareti yaparak beş yıl içinde zengin olacağını öngören Arda Kural sosyal medyada büyük bir ilgi gördü.

Arda Kural kaç yaşında?

ARDA KURAL DOĞUM TARİHİ NE ZAMAN?

Başarılı ve sevilen eski oyuncu Arda Kural’ın doğum tarihi 12 Nisan 1980 olarak biliniyor.

Yalova’da doğan değerli oyuncu Arda Kural 44 yaşındadır.

Arda Kural kimdir?

ARDA KURAL KİMDİR?

Eğitim hayatına Yalova Endüstri Meslek Lisesi’nde kimya eğitimi alarak başlayan Arda Kural, daha sonra Kocaeli Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Oyunculuk kariyerine tiyatro ile adım atan Kural, kendi kurduğu Tiyatro Roman Tiyatrosu’nda ve Siyah Oyuncular Tiyatrosu’nda birçok oyun sergiledi.

Televizyon kariyeri ise 1999 yılında “Eyvah Kızım Büyüdü” dizisiyle başladı ve birçok yapımda başarılı performanslarıyla dikkat çekti.

Arda Kural hastalığı nedir?

ARDA KURAL HASTALIĞI NEDİR?

Arda Kural son yıllarda yaşadığı derin duygusal ve psikolojik mücadelelerle gündeme gelmişti.

Başarılı oyuncu 2012 yılının sonlarına doğru maddi sıkıntılarla birlikte başlayan varoluşsal sorgulamalarla karşı karşıya kaldığını ifade etmişti.

Kendi ifadesine göre Kubilay filmindeki alacağı 21.990 doları alamadığı bu dönem, maddi çöküntüsünü derinleştirmiş ve dizi setinde yaşadığı bir olay durumunu tetiklemişti.

Arda Kural’ın belirttiğine göre, sette şoförün namaza gitmesi Arda Kural’ı varoluşsal temalar etrafında düşünmeye itmiştir.

Arda Kural şezlong olayı nedir?

“Neden varım? Dünya neden var? Allah, şeytan, kötülük gibi kavramlar ne anlama geliyor?” gibi sorular üzerinde derin düşüncelere dalarak bu süreçte psikoz belirtileri göstermeye başlamıştı.

Durumunun kötüleşmesi üzerine Arda Kural 28 Aralık 2012’de Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne yatırıldı.

Tedavi sürecinin ardından 21 Ocak 2013’te Arda Kural hastaneden taburcu oldu.

2022 yılında yapılan bir röportajda Arda Kural, bu zorlu süreçte kendisini ziyaret eden tek ünlü ismin Ece Erken olduğunu belirterek üzüntüsünü de dile getirdi.

Arda Kural son hali 2024

ARDA KURAL SON HALİ 2024

Sevilen oyuncu Arda Kural son hali ile sevenlerini oldukça şaşırttı. Geçirdiği sağlık sorunlarının ardından kilo alan Arda Kural son hali ile hayranlarının yüzünü güldürdü.

Sağlık durumu iyiye giden başarılı oyuncunun imajı hayranlarının dikkatini çekti.

Oldukça iyi görünen ve hayranlarının da beğenisini toplayan Arda Kural sosyal medya hesabından sevenleri için birçok paylaşım yaparak merakları giderdi.

Arda Kural şezlong olayı nedir?

ARDA KURAL ŞEZLONG OLAYI NEDİR?

Geçtiğimiz yıllarda ekonomik zorluklarla mücadele eden Arda Kural annesiyle birlikte kaldığı evden çıkarıldıktan sonra Büyükçekmece’de bir kafede geçici olarak konaklamaya başladı.

Bu süreçte yaşadığı zorlukları gazetecilere anlatan Arda Kural şezlong açıklaması ile gündeme gelmişti.

”Evim yok artık. O yüzden sevdiğim Büyükçekmece insanlarını yakından görebileceğim bu kafede yaşayacağım. Sadece burada da değil, her yer benim evim. Şezlong dolu Büyükçekmece. Buralarda uyuyorum, ama mutlu uyuyorum.”

Olayın ardından Büyükçekmece Belediyesi, Kural ailesinin ihtiyaçlarını karşılamak için destek sağlayacağını belirtti.

Arda Kural ve ailesine yapılan yardım ve desteğin ardından ise Arda Kural bir projede daha yer alarak hem maddi hem de manevi olarak toparlandı.

Arda Kural eski hali

ARDA KURAL ESKİ HALİ

Arda Kural’ın geçirdiği rahatsızlık sonrası dış görünüşündeki değişiklik ve ani kilo artışı sevenlerini endişelendirmişti.

Arda Kural eski hali Leonardo Dicaprio ile uzun yıllar boyu benzetilmişti.

Herkesin çok sevdiği ve beğendiği eski oyuncu Arda Kural gençliği ile birçok kişinin ilgisini çekmiştir.

BiyografiGündemTrend

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir