30 yaşındaki Elif Melek Avcı Dursun Ankara’da diyetisyenlik yapıyor - Haber Jet

30 yaşındaki Elif Melek Avcı Dursun Ankara’da diyetisyenlik yapıyor

Başarılı Diyetisyen Elif Melek Avcı Dursun, doğum gününü Yılmaz Morgül'ün katılımı ile kutlayacağını duyurdu. Sosyal medya hesabından 30. yaş günü için doğum günü kutlamasına ünlü sanatçı Yılmaz Morgül'ün de davetli olduğunu açıklayan başarılı Diyetisyen Elif Melek Avcı, duyurusu ile ilgi çekti.

Ankara’nın tanınmış diyetisyenlerinden Elif Melek Avcı Dursun, doğum günü kutlamasını sevenlerine unutulmaz bir deneyim yaşatarak kutlamaya hazırlanıyor.

30 yaşına giren Dursun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, doğum günü partisinde sevilen sanatçı Yılmaz Morgül’ün sahne alacağını duyurdu.

elif melek avcı dursun yılmaz morgül

ÜNLÜ DİYETİSYENİN DOĞUM GÜNÜNDE YILMAZ MORGÜL RÜZGARI ESECEK

Doğum günü için planlanan bu özel etkinliğe herkesi davet eden Elif Melek Avcı Dursun, partiye katılacak misafirlerine unutulmaz anlar vadetti.

Paylaşımında “30 yaşıma girerken en sevdiğim sanatçımız Yılmaz Morgül bizlerle olacak. Bu özel davette, çok değerli misafirlerimiz ile unutulmaz anlar paylaşacağız. Takvimlerinize not alın.” ifadelerini kullandı.

Elif Melek Avcı Dursun nereli

ELİF MELEK AVCI DURSUN KİMDİR?

Ünlü Diyetisyen Elif Melek Avcu Dursun, 1994 yılında Bolu’da dünyaya gelmiştir.

Lise öğrenimini 2012 yılında birincilikle bitiren Elif Melek Avcı Dursun, Beslenme ve Diyetetik bölümünü kazanmış ve 2016 yılında buradan mezun olmuştur.

Ankara Elif Melek Avcı Dursun

Akademik kariyerine hız kesmeden devam eden Elif Melek Avcı, Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde Gestasyonel Diyabet ve Beslenme alanında yüksek lisans yaparak 2019 yılında Uzman Diyetisyen unvanını almıştır.

Aynı yıl içerisinde Başkent Üniversitesi’nde doktora programına başlamış ve akademik eğitimine burada devam etmektedir. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümünü de bitiren Dursun, Hacettepe Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde Sağlık Yönetimi alanında eğitim görmektedir.

Elif Melek Avcı Dursun kaç yaşında

DİYETİSYEN ELİF MELEK AVCI DURSUN’UN KARİYERİ VE BAŞARILARI

2016 yılında meslek hayatına özel sağlık kuruluşlarında diyetisyen olarak adım atan başarılı Diyetisyen Elif Melek Avcu Dursun, 2018 yılında Ankara Bağlıca’da Diyetema Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi’ni kurmuştur.

Danışmanlık merkezi ise Bağlıca bölgesinde ilk diyetisyenlik ofisi olarak dikkat çekmektedir.

İlgili Haberler

elif melek'le baştan başa

Meslek yaşamı boyunca Elif Melek Avcı, Çankaya Köşkü Do&Co Kurum Mutfağı, Özel Bilgi Hastanesi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi birçok önemli kurumda görev yapmıştır.

Diyetetik alanında uzmanlaşan Elif Melek Avcı Dursun, gebelik ve emzirme döneminde beslenme, okul öncesi ve okul çağı beslenmesi, adölesan beslenmesi, sporcu beslenmesi ve toplu beslenme sistemleri gibi konularda eğitim ve sunumlar gerçekleştirmiştir.

Elif Melek Avcı Dursun evli mi

DİYETİSYEN ELİF MELEK AVCI DURSUN AKADEMİK HAYATI

Yerli ve uluslararası birçok eğitim platformunda akademik çalışmalara katılan Elif Melek Avcı Dursun, 40’tan fazla kongre, seminer ve konferansa katılmıştır.

Öte yandan çeşitli üniversitelerde ve eğitim kurumlarında danışmanlık yaparak, birçok öğrenci ve profesyonel için yol gösterici olmuştur.

Elif Melek Avcı Dursun eşi

ELİF MELEK AVCI DURSUN KATILDIĞI TV PROGRAMLARI

Medya dünyasında da aktif bir rol oynayan Dursun, Radyovizyon 93 Frekansında “Diyet Zamanı” programını sunmakta, TV8’de “Sekizde Sağlık” programına katılmakta ve Beyaz TV’de “Hayatın Rengi” programını sunmaktadır.

Çeşitli dergilerde ve gazetelerde köşe yazarlığı yapan Dursun, sağlık konularında geniş bir kitleye ulaşmayı başarmıştır.

diyetisyen Elif Melek Avcı Dursun

Elif Melek Avcu Dursun’un çalışmaları, Hürriyet, Milliyet, Takvim, Sabah, CNN Türk ve Türkiye Gazetesi gibi ulusal ve yerel basında geniş yer bulmuştur.

Tüm bunların yanı sıra CNN Türk, TRT Radyo, Kanal D, TV 100, TV8, ATV Ana Haber ve Ülke TV gibi birçok televizyon ve radyo kanalında uzman görüşlerine yer verilmiştir.

2021 yılında Ankara’nın en başarılı diyetisyeni olarak ANKA Ödülleri’ne layık görülen Dursun, kariyerindeki başarısını çeşitli medya kanalları ve sağlık platformlarında sürdürmektedir.

BiyografiMagazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir