23 yaşındaki para tekvandocumuz Ali Can Özcan paralimpik ikincisi oldu - Haber Jet

23 yaşındaki para tekvandocumuz Ali Can Özcan paralimpik ikincisi oldu

Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda Türkiye’yi gururla temsil eden 23 yaşındaki Ali Can Özcan, erkekler K44 58 kiloda mücadele ederek büyük bir başarıya imza attı.

Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda gösterdiği üstün performansla finale yükselen Ali Can Özcan, rakibi karşısında üstün bir mücadele sergilese de finalde mağlup olarak gümüş madalya kazandı.

Ali Can Özcan Türkiye’ye Paris’teki ikinci madalyayı getirerek ülkemizi gururlandırdı.

ali can özcan paralimpik kaçıncı oldu

ALİ CAN ÖZCAN KİMDİR?

Ali Can Özcan Türkiye’nin genç yeteneklerinden biri olan paralimpik tekvandocudur.

Tekvandoya olan ilgisi ve yeteneği, onu kısa sürede uluslararası arenada tanınan bir sporcu haline getirmiştir. 2009 yılında tekvandoya başlamış olan Özcan, zamanla bu spor dalında önemli bir başarı grafiği çizdi.

Özcan, antrenörü Fatih Arı’nın rehberliğinde hızla gelişim gösterdi ve Türkiye milli takımının önemli isimlerinden biri oldu.

ali can özcan kaç yaşında

İlgili Haberler

Öte yandan Ali Can Özcan 2020 yılından itibaren katıldığı her turnuvada önemli dereceler elde eden genç sporcu, kariyerine yeni başarılar eklemek için durmadan çalışıyor.

Tüm bunların yanında Ali Can Özcan’ın spor kariyerinde önemli bir dönüm noktası da Sırbistan’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda elde ettiği ikincilik oldu.

Avrupa şampiyonu unvanını kazanan Özcan, azmi ve kararlılığıyla gelecek vaat eden bir sporcu olarak öne çıkıyor. Özcan’ın bu başarısı, genç yaşında kazandığı önemli bir deneyim olarak kariyerinde yerini aldı.

ali can özcan madalyaları

ALİ CAN ÖZCAN KAÇ YAŞINDA?

Ali Can Özcan, 5 Mart 2001 doğumlu ve 23 yaşında olan başarılı sporcularımızdan biridir.

Genç yaşına rağmen büyük başarılara imza atan Özcan, tekvando ve paralimpik sporlar dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Biyografi

23 yaşındaki para tekvandocumuz Ali Can Özcan paralimpik ikincisi oldu” haberine 1 yorum yapıldı.

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir