Türk vatandaşı Muhammed Çolak Hırvatistan'da Afgan olduğu düşünülen bir grup tarafından kaçırıldı - Haber Jet

Türk vatandaşı Muhammed Çolak Hırvatistan’da Afgan olduğu düşünülen bir grup tarafından kaçırıldı

Gaziantep'ten Bosna Hersek-Hırvatistan gezisine giden Muhammed Çolak isimli bir genç Hırvatistan'da Afgan olduğu düşünülen bir grup tarafından kaçırıldı. Nerede olduğu bilinmeyen Çolak'ı kaçıranlar görüntülü arama yaparak fidye istedi. Çolak'ın yakınları yetkililere sesini duyurmak için sosyal medyada konuşma kayıtlarını paylaşıyor.

Gaziantep’ten Bosna Hersek-Hırvatistan gezisine giden Muhammed Çolak isimli bir genç Hırvatistan’da Afgan olduğu düşünülen bir grup tarafından kaçırıldı. Çolak’ın serbest kalması için kaçıranlar fidye istiyor.

HIRVATİSTAN’DA KAÇIRILAN TÜRK VATANDAŞI KİM?

Gaziantep’ten Bosna Hersek-Hırvatistan’a geziye giden Türk vatandaşı Muhammed Çolak, Hırvatistan’da Afgan olduğu düşünülen bir grup tarafından kaçırıldı. Esir aldıkları Çolak’ın telefonundan yakınlarını görüntülü arayan grup, Çolak’ın serbest kalması karşılığında fidye istedi. Yakınları görüntülü görüşmede Çolak’ı darp edilmiş olarak gördüklerini söylüyor.

Muhammet Çolak bulundu mu Türkiye'ye getirildi mi

Yetkililerden sosyal medya üzerinde yardım isteyen Muhammed Çolak’ın ailesi ve yakınları, 2 gündür esir tutulan Çolak’ın yakınları görüntülü görüşme yaptığı kaydı paylaştı.

Hırvatistan'da Afganlar tarafından kaçırılan Muhammet Çolak döndü mü

İlgili Haberler

Dış İşleri Bakanlığı konuya ilişkin açıklama yaptı. Hırvatistan ve Bosna Hersek makamlarına gelen bilgilerin iletildiğini belirtti.

Muhammed Çolak kaçırılma fidye

MUHAMMED ÇOLAK KİMDİR?

Gaziantep’ten Bosna Hersek-Hırvatistan gezisine giden Muhammed Çolak, Hırvatistan’da Afgan olduğu düşünülen bir grup tarafından kaçırıldı.

3. Sayfa

Türk vatandaşı Muhammed Çolak Hırvatistan’da Afgan olduğu düşünülen bir grup tarafından kaçırıldı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Suat Bilgen Suat Bilgen

    Neden kaçırılmış

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir