TikTok fenomeni 'Kübrasal' Kübra Aykut 5. kattan düşerek hayatını kaybetti - Haber Jet

TikTok fenomeni ‘Kübrasal’ Kübra Aykut 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

Kendi kendine damatsız düğün yapan "kendime layık damat bulamıyorum" diyen Kübrasal kullanıcı isimli Kübra Aykut, Sultanbeyli'de bir evin 5. katından düşerek hayatını kaybetti. Kübra Aykut ölüm nedeni, intihar olup olmadığı üzerinde duruluyor.

Damatsız düğünü ile tanınan ‘Kübrasal’ kullanıcı isimli Kübra Aykut, Sultanbeyli’de 5. kattan düşerek hayatını kaybetti.

KÜBRA AYKUT ÖLDÜ MÜ?

“Kendime layık damat bulamıyorum” diyerek damatsız düğün yapan ‘Kübrasal’ kullanıcı isimli Kübra Aykut, Sultanbeyli’de bulunan evin 5. katından düşerek hayatını kaybetti.

Kübra Aykut öldü mü

KÜBRA AYKUT İNTİHAR MI ETTİ?

Ölüm sebebi araştırılan Kübra Aykut’un intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde de duruluyor. İddialar bu yönde olsa da henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.

KÜBRA AYKUT NEDEN ÖLDÜ?

Sultanbeyli’de bir evin 5. katından aşağı düşerek hayatını kaybeden Kübra Aykut’un ölüm nedenine dair açıklama yapılmadı.

KÜBRA AYKUT SON PAYLAŞIMI

Ölümünden 6 saat önce yaptığı bir paylaşımda, kilo vermesiyle alakalı konuşarak “Enerjimi topladım ama kilomu toplayamıyorum. Bugün 44 kiloya düştüğümü gördüm. Her gün bir kilo geriye gidiyorum” dedi.

Ardından videosuna gelen yorumlara verdiği cevabı içeren ve temizlik yaptığı bir videoyu paylaşmıştı.

İlgili Haberler

Kübra Aykut kimdir

Kübra Aykut neden öldü

KÜBRA AYKUT KİMDİR?

Kübra Aykut “Kübrasal” ismiyle sosyal medyada tanınıyor. 26 yaşındaki Kübra Aykut, İstanbul doğumlu. Babası Tekirdağlı annesi Samsunlu olan Kübra, 2023 Aralık ayında damada ihtiyacım yok diyerek damatsız düğün yapmış ve “kendime layık damat bulamadım” demişti.

Kübra Aykut intihar mı etti

Kübra Aykut neden öldü

3. Sayfa

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir