Tecavüze uğradığı için intihar eden Cevdet Efe'nin kuzeni Aydın'da alkollüyken domuza çarpıp öldü - Haber Jet

Tecavüze uğradığı için intihar eden Cevdet Efe’nin kuzeni Aydın’da alkollüyken domuza çarpıp öldü

Aydın Nazilli'de bir motosiklet sürücüsü, karşısına çıkan yaban domuzuna çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazanın ardından hayatını kaybeden motosiklet sürücüsünün Cevdet Efe'nin istismarcı kuzeni Mertcan Beydemir olduğu ortaya çıktı. Cevdet Efe Beydemir, 8 yaşında 13 yaşına kadar çıraklık yaptığı kuaför ve kuzeni tarafından "nitelikli cinsel istismara" uğramış, faillerinin beraat alması sonrası intihar etmişti.

Alkollü motosiklet kullanırken karşısına çıkan yaban domuzuna çıkarak hayatını kaybeden şahıs, istismar mağduru olarak intihar eden Cevdet Efe Beydemir’in istismarcı kuzeni çıktı.

CEVDET EFE OLAYI NEDİR?

Gazeteci Eşref Larsen’in aktardığına göre, 8 yaşında 13 yaşına kadar kuzeni ve yanında çırak olarak çalıştığı kuaför tarafından “nitelikli cinsel istismara” uğrayan Cevdet Efe, faillerinin beraat alması sonrası 9. kattan atlayarak yaşamına son verdi.

Babasının aktardığına göre, oğlu Cevdet Efe, İzmir Selçuk’ta abisinin evinin altındaki berberde çırak olarak çalışmaya başlıyor. Dükkanın önünde karpuz tezgahı olduğunu kaydeden acılı baba, hem kendi kuzeni hem de çıraklığını yaptığı şahıs tarafından 8 yaşında 13 yaşına kadar cinsel istismara uğradığını ifade etti.

Oğlunu konuşmaması için tehdit ettiklerini söyleyen baba, oğlunun birkaç kez intihar teşebbüsünde bulunduğunu ve babasına “anlatamam, dayanamazsın” dediğini aktardı. En sonunda olayları kendisine anlattığını söyleyen baba, öğrendikten sonra çılgına döndüğünü annesi, babası ve kardeşlerinin olayı kapatmak için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Cevdet Efe Mertcan Beydemir

Olayı kapatmaları ve şikayetlerini geri çekmeleri için sürekli tehditler aldıklarını söyleyen baba faillerden birinin bir gün evinin önünde 6 yerinden bıçakladığını söyledi. Failin 10 yıl ceza aldığı ancak af gelmesiyle 1 yıl yatıp çıktığını söyleyerek olaydan sonra Tire’ye taşınmak zorunda kaldıklarını ifade etti.

Doktorların “cinsel istismar olduğu” raporlarına ve Cevdet Efe’nin beyanına rağmen sanıkların adli kontrolle serbest bırakıldığı ve daha sonra beraat aldığını söyledi. Oğlunun ise faillerinin beraat almasından sonra dayanamayarak intihar ettiğini söylüyor.

CEVDET EFE’NİN FAİLİ AYDIN’DA YABAN DOMUZUNA ÇARPARAK ÖLDÜ

Alkollü motosiklet kullanırken domuza çarpan Cevdet Efe’yi istismar eden kuzeni Mertcan Beydemir, hayatını kaybetti.

Cevdet Efe olayında mahkemede yalancı şahitlik yapan iki arkadaşı da yanı kazada yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi.

3. Sayfa

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir