Sinan Kavrazlı intihar mektubundaki notuyla ekonomik krizden yakındı - Haber Jet

Sinan Kavrazlı intihar mektubundaki notuyla ekonomik krizden yakındı

Ekonomik sıkıntıları nedeniyle hayatına son veren Sinan Kavrazlı isimli bir vatandaşın ardında bıraktığı intihar notu gündem oldu. Sinan Kavrazlı intihar notunda "Aileme daha fazla zor durum yaşatamam" sözleri çok konuşuluyor.

Geçim sıkıntısı ve ekonomik problemler nedeniyle intihar eden bir vatandaşın ardından bıraktığı intihar mektubu konuşuluyor.

Sinan Kavrazlı intihar mektubunda “Ailemi alıp da bir yere gezmeye gidemiyorum. Borcum çok ama ödeyemiyorum.” sözleri okuyanları üzdü.

SİNAN KAVRAZLI İNTİHARI MEKTUBU

Ekonomik nedenlerle hayatına son verdiği öğrenilen Sinan Kavrazlı intihar mektubu ortaya çıktı. 23 Ağustos 2024 tarihinde yazdığı notundaki sözleri yürekleri dağladı. İntihar notunda yer alan,

Ailemi alıp da bir yere gezmeye gidemiyorum. Borcum çok ama ödeyemiyorum. Ailemin, çocuğumun suratına bakamıyorum. Ama artık başka çarem kalmadı. Bu gece son, gidiyorum. Elveda!

Sinan Kavrazlı’nın intihar mektubundaki bu sözler, gündem oldu.

İntihar notunun tamamını paylaştıktan sonra hayatına son verdi.

Sinan Kavrazlı intihar notu

SİNAN KAVRAZLI KİMDİR?

Sinan Kavrazlı intihar notuyla gündeme geldi. Sosyal medyada paylaşılan intihar notuyla geçim sıkıntısının üzerinde duran Kavrazlı ekonomik sıkıntıları nedeniyle intihar ettiği ortaya çıktı.

3. Sayfa

Sinan Kavrazlı intihar mektubundaki notuyla ekonomik krizden yakındı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Beril Beril

    Yazık ya ekonomi insanları ne hale getiriyor

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir