Sapık muhtar Murat Mızırak 46 yıl hapis cezası aldı - Haber Jet

Sapık muhtar Murat Mızırak 46 yıl hapis cezası aldı

Konya’da, birlikte yaşadığı sevgilisinin 17 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunan muhtar Murat Mızırak, 46 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, Mızırak ve 17 yaşındaki S.A.’nın annesi Meral A.’ya indirimsiz ceza verdi.

Konya Selçuklu’da bir mahallenin muhtarı olan Murat Mızırak, sevgilisi Meral A.’nın 17 yaşındaki kızı S.A.’ya 3 yıl boyunca cinsel istismarda bulunarak müstehcen içerikli görüntüler kaydettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 46 yıl hapis cezasına mahkûm oldu. Mızırak ile birlikte tutuklanan Meral A. da aynı suçlardan ağır cezalara çarptırıldı.

KONYA MUHTAR OLAYI NEDİR?

Selçuklu ilçesinde mahalle muhtarı olan Murat Mızırak, sevgilisi Meral A.’nın 17 yaşındaki kızı S.A.’ya 14 yaşından itibaren cinsel istismarda bulundu. S.A., soruşturma sürecinde ifadesinde, Mızırak’ın kendisine sürekli yakın davrandığını ve cinsel istismarın 3 yıl boyunca sürdüğünü belirtti.

Murat Mızırak Konya muhtar

Siber Suçlarla Mücadele ekipleri, Mızırak’ın telefonunda S.A.’ya ait cinsel içerikli fotoğraf ve videolara ulaştı. Olayın ortaya çıkmasının ardından hem muhtar hem de S.A.’nın annesi tutuklandı​.

MUHTAR MURAT MIZRAK KİMDİR?

Evli ve bir çocuk babası olan Murat Mızırak, Selçuklu’da uzun süredir muhtarlık yapmaktaydı. Muhtar Murat Mızırak’ın S.A.’ya cinsel istismarda bulunduğu ve müstehcen görüntüler çektiği ortaya çıkınca muhtarlık görevi sona erdi. Mahkemede verdiği ifadede, S.A.’ya yönelik cinsel istismar suçunu kabul eden Mızırak, görüntüleri S.A.’nın annesi Meral A.’nın çektiğini ileri sürdü​.

MURAT MIZRAK HANGİ MAHALLE MUHTARI?

Olayda ismi geçen muhtar Murat Mızırak, Konya’nın Selçuklu ilçesinde bir mahallenin muhtarıydı. Hangi mahalle olduğu açıklanmadı. Sevgilisi Meral A. ile yaşadığı bu büyük skandalın ortaya çıkması, bölgedeki halkı şok etti. Mızırak’ın sevgilisiyle birlikte yaşadığı sürede, sevgilisinin kızı S.A.’ya sistematik olarak cinsel istismarda bulunduğu tespit edildi​.

3. Sayfa

Sapık muhtar Murat Mızırak 46 yıl hapis cezası aldı” haberine 1 yorum yapıldı.

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir