Rojin Kabaiş otopsi raporu - Haber Jet

Rojin Kabaiş otopsi raporu

Van'daki yurdundan ayrıldığı 27 Eylül tarihinden beri haber alınmayan Rojin Kabaiş'in cansız bedenine ulaşıldı. Rojin Kabaiş'in neden ve nasıl öldüğüne ilişkin detaylar Rojin Kabaiş otopsi raporu sonrası belli olacak.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenlik Bölümü öğrencisi Rojin Kabaiş, 18 gündür aranıyordu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya acı haberi duyurdu.

ROJİN KABAİŞ OTOPSİ RAPORU ÇIKTI MI?

27 Eylül günü Van’da kaldığı öğrenci yurdundan yemek yedikten sonra Van Gölü sahiline inmek üzere ayrılan Rojin Kabaiş’e o tarihten itibaren ulaşılamadı.

Üstünde eşofmanları ve sarı terlikleriyle turnikeden geçtiği ve telefonla ilgilendiği görüntüleri görülen Rojin Kabaiş’in arama kurtarma çalışmalarının 18. gününde acı haber geldi. Molla Kasım köyü sahilinde cansız bedenine ulaşın 21 yaşındaki Rojin Kabaiş ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrası belli olacak.

Rojin Kabaiş otopsi raporu çıktı mı

Rojin Kabaiş otopsi raporu henüz açıklanmadı.

ROJİN KABAİŞ NEDEN ÖLDÜ?

18 gün boyunca devam eden arama çalışmalarının sonunda yapılan ihbar üzerine Van Gölü’ne sahili olan Molla Kasım köyünde bulunan Rojin Kabaiş neden öldüğü merak ediliyor. Rojin’in bulunduğu bölgede olay yer inceleme çalışmaları başladı.

İlgili Haberler

Rojin Kabaiş neden öldü

Rojin Kabaiş’in ölüm nedeni yapılacak otopsi sonucu belli olacak ancak cansız kızının bedeninin Van gölünden kıyıya vurduğu düşünülüyor. Arama çalışmalarının 13. gününde Rojin’in başörtüsü Van Gölü kıyısına vurmuştu.

ROJİN KABAİŞ ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Rojin Kabaiş’in herhangi bir cinayete kurban gidip gitmediği henüz tespit edilemedi. Yapılacak otopsi sonucunun ardından Rojin Kabaiş’in ölümü ardındaki gizem de ortaya çıkacak. Van Adli Tıp Kurumu morguna götürülecek olan Rojin Kabaiş’in otopsi raporu ve olay yeri inceleme soruşturması bekleniyor.

Rojin Kabaiş öldürüldü mü

ROJİN KABAİŞ İNTİHAR MI ETTİ?

Rojin Kabaiş’in ölüm nedeni hakkında henüz resmi bir bilgi olmadığı için çeşitli ihtimaller üzerinden duruluyor. Bu ihtimaller arasında intihar edip etmediği üzerinde durulsa da kızının ailesi ve arkadaşları Rojin’in hayatına son vermek için herhangi bir sebebi olmadığını açıklamıştı.

3. Sayfa

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir