Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay, İzmir'de yağışın ardından elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti - Haber Jet

Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay, İzmir’de yağışın ardından elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti

İzmi Konak ilçesi Alsancak semtinde yağmur sırasında su birikintisinden geçerken elektrik akımına kapılan 44 yaşındaki İnanç Öktemay ve 23 yaşındaki Özge Ceren Deniz hayatını kaybetti.

Yoldaki su birikintisinden karşıya geçmek isteyen İnanç Öktemay ve Özge Ceren Deniz elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

İZMİR’DE ELEKTİRİK AKIMINA KAPILAN KİM, OLAY NE?

İzmir’in Konak ilçesi Alsancak semtinde dün gerçekleşen olay öncesi şiddetli yağış, cadde ve sokaklarda su birikintilerinin oluşmasına neden oldu.

Yağmur’a yakalanan Özge Ceren Deniz (23) ve İnanç Öktemay (44), yolda su birikintisinden karşıya geçmek isterken suda elektrik akımına kapıldı.

Oluşan kaçak elektrik akımı nedeniyle kimse yanlarına yaklaşamazken çıkan görüntüler derinden sarstı.

Bölgeye gelen sağlık ekipleri, Deniz ve Öktemay’a saatlerce kalp masajı yapıldı. Hayata döndürülmelerinin ardından hastaneye kaldırılan Deniz ve Öktemay, kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

İzmir elektrik akımına kapılarak ölen kim? İnanç Göktemay kimdir, öldü mü? Özge Ceren Deniz kimdir, öldü mü?

ÖZGE CEREN DENİZ KİMDİR, ÖLDÜ MÜ?

23 yaşında olduğu öğrenilen Özge Ceren Deniz’in İzmir Müzisyenler Derneği’nde çok dilli koro üyesi ve keman öğrencisi olduğu öğrenildi. Deniz, İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi 5. sınıf öğrencisiydi.  Dün, su birikintisinden geçerken kaçak elektrik akımına kapılan Deniz, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İzmir elektrik kaçağı

İNANÇ ÖKTEMAY KİMDİR, ÖLDÜ MÜ?

44 yaşında olduğu öğrenilen İnanç Öktemay’ın Pamukkale Belediye Başkanı Ertemur’un kuzeni olduğu öğrenildi. Öktemay’da İzmir Müzisyenler Derneği’nde çok dilli koro üyesi ve keman öğrencisidir. Kapıldığı elektrik akımı sonrası yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İNANÇ ÖKTEMAY’IN PAYLAŞIMI

Öktemay’ın 11 Mart 2014 yılında Facebook hesabından Albert Camus’nun  “Bir ülkeyi tanımak için, o ülkede insanların nasıl öldüğüne bakın.” sözünü paylaştığı gönderisi de acı veren hayatını kaybettikleri anların görüntüleri sonrası dikkat çekti.

Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay, İzmir'de yağışın ardından elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti 1

“BENİ DE DAHA ÖNCE ELEKTRİK ÇARPTI”

Olayın ardından bölgede elektrik kaçağının nereden kaynaklandığı araştırılırken, olaya tanık olan bölge esnafı 58 yaşındaki İsa Yaman olay anını anlattıktan sonra, “Elektrik telleri 6 seneden beri orada duruyor. Beni bile 2 sefer ayağımdan çarptı. Ben de zor kurtuldum, yoksa ölmüştüm. Ben onları uyardım, ‘burada elektrik var, burayı yapın’ dedim. Yapmadan bıraktılar” açıklamasında bulundu.

Olay anına ait mobese görüntüleri paylaşıldı:

3. Sayfa

Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay, İzmir’de yağışın ardından elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Gaye Gaye

    Çok çok üzücü. Özge Ceren Deniz Tıp Fakültesi öğrencisi doktor adayıymış bir de. Umarım olayın sorumluları cezalandırılır

    Yanıtla
  • Aslı Aslı

    İnanç Öktemay’ın yaptığı facebook paylaşımı beni çok etkiledi. Ölüm şekilleri ve o anlar o kadar üzücü ve korkunç ki.

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir