Leyla Aydemir olayı son durumunda katili serbest kalmıştı! Acısı bitmiyor - Haber Jet

Leyla Aydemir olayı son durumunda katili serbest kalmıştı! Acısı bitmiyor

Diyarbakır'da kaybolduktan günler sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın ardından akıllara yeniden gelen Leyla Aydemir olayının detayları ve katilinin kim çıktığı merak ediliyor.

2018 yılında Ramazan Bayramı için dedesinin yanına köye gelen Leyla Aydemir olayı uzun süre ülkenin gündemini meşgul etmiş ve hepimizin içini acıtmıştı.

Dere yatakları, tandır evleri, sazlık alanlar, ahır, köydeki metruk yapılar, otla kaplı araziler gibi pek çok yerin günlerce arandığı kayıpla ilgili acı haber günler sonra gelmişti.

leyla aydemir olayı ne oldu katili kim çıkmıştı son durum

LEYLA AYDEMİR OLAYI NE OLDU?

7 çocuklu ailenin 6’ncısı olan 4 yaşındaki Leyla Aydemir, 15 Haziran 2018 tarihinde kaybolmuştu.

Müge Anlı’da da aranan tüm Türkiye’nin seferber olduğu Leyla Aydemir’in cansız bedeni 18 gün sonra, köye 3 kilometre uzaklıktaki Kurudere mevkiinde bulunmuştu.

Otopsi raporuna göre cilt bütünlüğünün korunduğu cesette, kafa, göğüs ve batın boşluğunda kanama bulunmazken iskelet sisteminin de sağlam bulunduğu belirtilmişti.

Farklı bir DNA’ya da rastlanılmadığı açıklanmıştı.

Leyla’nın acı kaybıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, 2’si öz amcası olmak üzere 7 sanık hakkında dava açılmıştı.

İlgili Haberler

Ağrı 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde, 2 Ekim 2021’de görülen karar duruşmasında amca Yusuf Aydemir, ‘çocuğa karşı kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet, ‘çocuğa karşı cebir ve hile ile kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçundan da 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Amca Musa Aydemir ile baba Nihat Aydemir’in kuzeni Mehmet Ali Aydemir, köylüleri Besim Dursun, eşi Hatun Dursun ile Yıldırım Artam ve eşi Ayşe Artam ise beraat etti.

leyla aydemir olayı nasıl bitti katili kim çıktı

LEYLA AYDEMİR’İN KATİLİ KİM?

4 yaşındaki Leyla Aydemir olayında gözaltına alınan ilk isim baba Nihat Aydemir’in amcasının oğlu Mehmet Aydemir olmuştu.

18 Temmuz’da ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanan ismin, küçük kızın katili olduğu anlaşıldı.

leyla aydemirin katili serbest mi kaldı

LEYLA AYDEMİR’İN KATİLLERİ SERBEST Mİ BIRAKILDI?

Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi 1’inci Ceza Dairesi’nce bozuldu. Tüm sanıklar hakkında verilen hükümler bozulurken, sanık Yusuf Aydemir’in de tahliyesine karar verildi.

3. Sayfa

Leyla Aydemir olayı son durumunda katili serbest kalmıştı! Acısı bitmiyor” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Hediye Dilmaç Hediye Dilmaç

    Leyla ile narinin kaderleri çok benziyor nasıl kıydınız bu canlara

    Yanıtla
  • Oğuz Oğuz

    ARTIK idam gelsin. Yoksa bu insan KILIĞINA giren canavarlarin sonu yok! Bir vahşi hayvan acikirsa öldürür veya yavrularini korumak amaciyla saldirir. Biz insanlar cok azmişiz. O yüzden IDAM artik gelsin, cünkü benim yüreyim parcalaniyor böyle haberlere vijdani merhameti olan dayanamaz. Bu 2 tane Meleklerin (Leyla ile Narin) Annelerine ALLAH dan sabir diliyorum.

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir