Konya’da tüfekle 5 yaşındaki çocuğunu vuran Mehmet Ö. ‘’Korkutmak için ateş ettim’’ dedi - Haber Jet

Konya’da tüfekle 5 yaşındaki çocuğunu vuran Mehmet Ö. ‘’Korkutmak için ateş ettim’’ dedi

Konya'nın Kulu ilçesinde yaşanan korkunç olayda, Mehmet Ö. isimli bir adam, eşiyle yaşadığı tartışmanın ardından tüfekle ateş ederek 5 yaşındaki kızı Hiranur'u öldürdü. Eşi Şaadet Ö. ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Konya’nın Kulu ilçesinde meydana gelen korkunç olayda, 5 yaşındaki Hiranur Ö. babası Mehmet Ö. tarafından tüfekle vurularak hayatını kaybetti.

konyada pompalı tüfekle kızını vurdu

KONYA’DA 5 YAŞINDAKİ KIZINI TÜFEKLE VURDU

Dün saat 17.00 sularında Konya’nın Kulu ilçesine bağlı Kemaliye Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 3 çocuk babası olan Mehmet Ö. ve eşi Şaadet Ö. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle şiddetli bir tartışma yaşandı.

Tartışmanın büyümesi üzerine, Şaadet Ö. 5 yaşındaki kızı Hiranur’u da yanına alarak evden uzaklaşmak ve yaklaşık 500 metre uzaklıktaki babasının evine gitmek için yola koyuldu.

konyada öldürülen hiranur

Bu sırada Mehmet Ö. evin bahçesine çıkarak tüfeğini eline aldı ve eşi ile kızının arkasından ateş etti.

Tüfekten çıkan saçmalar, Hiranur ve annesi Şaadet’in vücutlarına isabet etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, küçük Hiranur’un hayatını kaybettiğini tespit ederken, annesi Şaadet Ö. hafif yaralı olarak Kulu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.

İlgili Haberler

5 yaşındaki kızını tüfekle öldürdü

KONYA’DA KIZINI TÜFEKLE VURAN KATİL BABA: ”KORKUTMAK İSTEDİM”

Gözaltına alınan Mehmet Ö. emniyetteki ilk ifadesinde “Eşimle aramızda çıkan tartışma sonrası sinirlerime hakim olamadım. Eşim evden ayrılırken onu korkutmak amacıyla ateş ettim ama saçmalar kızım Hiranur’a isabet etti.” şeklinde konuştu.

konyada tüfekle vurulan hiranur

Küçük Hiranur’un cenazesi, bu sabah yapılan işlemlerin ardından Cumhuriyet Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenazeye katılanlar, bu acı kaybın ailesi üzerinde yarattığı derin üzüntüyü paylaştı.

Komşular ve yakınları, aile içi şiddetin böylesine trajik sonuçlara yol açabileceğine dair endişelerini dile getirdiler.

3. Sayfa

Konya’da tüfekle 5 yaşındaki çocuğunu vuran Mehmet Ö. ‘’Korkutmak için ateş ettim’’ dedi” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Meryem Meryem

    Silahla şaka olmaz

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir