Kanal Urfa muhabiri Fatma Kırmızı vefat etti - Haber Jet

Kanal Urfa muhabiri Fatma Kırmızı vefat etti

Şanlıurfa'da Kanal Urfa TV muhabiri Fatma Kırmızı, bir süredir tedavi gördüğü Gaziantep'te vefat etti. 26 yaşındaki genç muhabir Fatma Kırmızı, kansere yenik düşü.

Kanal Urfa’nın TV muhabiri, haber sunucusu Fatma Kırmızı henüz 26 yaşında 1 aydır mücadele ettiği kansere yenik düşerek hayatını kaybetti.

FATMA KIRMIZI ÖLDÜ MÜ?

Kanal Urfa TV’nin haber sunucu ve muhabiri Fatma Kırmızı, yaklaşık 1 ay önce gittiği göz doktorunda kanser olduğunu öğrendi. O günden beri hastalıkla mücadele eden 31 yaşındaki Kırmızı, hayatını kaybetti.

kanal urfa fatma kırmızı öldü mü neden öldü

FATMA KIRMIZI NEDEN ÖLDÜ?

Gittiği göz doktorunun başka birimlere yönlendirmesi üzerine ilik kanseri olduğunu öğrenen Fatma Kırmızı, Gaziantep’te tedavi altına alınmıştı.

kanal urfa fatma kırmızı kimdir kaç yaşındaydı

Burada hayatını kaybeden Kırmızı, doğup büyüdüğü Bozova ilçesine bağlı Kaçar Saluca kırsal Mahallesi’nde toprağa verildi.

İlgili Haberler

Kanal Urfa TV muhabiri Fatma Kırmızı öldü mü

FATMA KIRMIZI KİMDİR?

26 yaşında bir gazeteci olan Fatma Kırmızı, Kanal Urfa TV’de haber sunuculuğu, programcılık ve muhabirlik gibi görevler üstlendi.

kanal urfa fatma kırmızı kaç yaşındaydı neden öldü ne kanseri

Şanlıurfa’da yerel bir televizyon kanalının haber müdürlüğü ve sunuculuğunu yapan genç Fatma Kırmızı, henüz 31 yaşındaydı.

3. Sayfa

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir