İzmir Bornova’da Vesim Şimşek 3 çocuğunu öldürüp intihara kalkıştı - Haber Jet

İzmir Bornova’da Vesim Şimşek 3 çocuğunu öldürüp intihara kalkıştı

İzmir'de 3 çocuğunu öldüren baba Vesim Şimşek isimli katilin daha sonrasında intihar etmeye çalıştığı öğrenildi. Olay esnasında yaralanan Vesim Şimşek hastaneye kaldırıldı.

İzmir’in Bornova ilçesi, bugün sabah saatlerinde yaşanan trajediyle sarsıldı. Yaşanan korkunç olayı çevredeki vatandaşlar ihbar ederek polis ekiplerine haber verdi.

izmirde 3 çocuğunu öldürdü

İZMİR’DE 3 ÇOCUĞUNU ÖLDÜREN BABA İNTİHARA KALKIŞTI

Vesim Şimşek (45) çocuklarını da alarak gittiği zeytinlikte, dehşet verici bir olay gerçekleştirdi. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Şimşek, beraberinde götürdüğü dört çocuğuna ateş açtı.

Olayda Cemre (4), Ceylin (2) ve Nira Şimşek (14) yaşamını yitirirken, 11 yaşındaki Hiranur ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Vesim Şimşek, olayın ardından intihar girişiminde bulundu.

izmirde çocuklarını öldürüp intihar eden abab

İZMİR BORNOVA’DA ÇOCUKLARINI ÖLDÜREN VESİM ŞİMŞEK

Korkunç cinayet Bornova’nın 4541/1 Sokak’taki zeytinlikte meydana geldi.

Sabahın erken saatlerinde Vesim Şimşek, çocuklarını kendisine ait zeytinliğe götürdü.

Katil baba henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yanında taşıdığı tabancayı ateşleyerek, çocuklarına acımasızca saldırdı.

Çocukların vücutlarının çeşitli bölgelerine isabet eden kurşunlar, Cemre, Ceylin ve Nira’nın hayatlarını kaybetmelerine sebep oldu. 11 yaşındaki Hiranur ise ağır yaralı olarak kurtarıldı.

izmirde 3 çocuğunu vuran baba

Vesim Şimşek’in eşi Naciye Şimşek ile boşanma sürecinde olduğu ve bu durumun psikolojik baskı yarattığı öğrenildi.

İlgili Haberler

Olaydan hemen önce, eşiyle yaptığı son telefon görüşmesinde “Sen büyük bir olayı duyacaksın” dediği ortaya çıktı. Bu ifadenin ardında yatan korkunç gerçeğin ise kısa süre sonra anlaşılması, yakınlarını ve çevresindekileri büyük bir şoka soktu.

vesim şimşek izmir

VESİM ŞİMŞEK VE KIZI HİRANUR HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine hızla olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, çocukların hayatını kaybettiğini ve yaralıların acilen hastaneye kaldırılması gerektiğini tespit etti.

Cemre, Ceylin ve Nira’nın cansız bedenleri zeytinlikten çıkarılırken, ağır yaralı Hiranur ve babası Vesim Şimşek sağlık ekipleri tarafından hastaneye ulaştırıldı.

izmir bornova vesim şimşek

Olayın gerçekleştiği zeytinliğe ulaşımın zorluğu nedeniyle, cenazelerin yaklaşık 2 kilometre boyunca ellerle taşındığı öğrenildi.

Şimşek ailesinin komşularından ve yakınlarından alınan bilgilere göre, Vesim Şimşek’in bir kimya fabrikasında işçi olarak çalıştığı, ancak iş yerinde geçirdiği bir kaza sonucu sol gözünde görme kaybı yaşadığı belirtildi.

izmirde 3 çocuğunu vurdu

Bu kaza sonrasında psikolojik olarak zor bir dönem geçirdiği ve ücretli izne çıkarıldığı öğrenildi.

Asıl mesleği inşaat ustalığı olan Şimşek’in, iş kazası ve boşanma süreci gibi etkenlerle psikolojik çöküntü yaşadığı ve bu durumun olayın tetikleyici faktörlerinden biri olduğu düşünülüyor.

3. Sayfa

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir