İstanbul Beşiktaş'ta kazaya karışan Dağlı Otel'in sahibi Furkan Dağlı, serbest bırakıldı - Haber Jet

İstanbul Beşiktaş’ta kazaya karışan Dağlı Otel’in sahibi Furkan Dağlı, serbest bırakıldı

Beşiktaş'ta ara sokakta süratle giden Dağlı Otel ve Turizm şirketinin sahibi Furkan Dağlı, direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki araçlara ve Dila Kıraslı'ya çarptı. Kazada ağır yaralanan Dila Kıraslı ilk müdahale sonrası hastaneye kaldırılırken Furkan Dağlı kaza sonrası olay yerinden kaçtı. Dağlı, gözaltına alınsa da daha sonra savcılığa sevk edilmeden serbest bırakıldı.

Beşiktaş’ta boş yolda hız yapan sürücü Furkan Dağlı, direksiyon hakimiyetini kaybederek çarptığı Dilara Karslı’nın ağır yaralanmasına neden oldu. Olay yerinden kaçan Dağlı, daha sonra yakalansa da gözaltı sonrası savcılığa uğramadan serbest bırakıldı.

BEŞİKTAŞ’TA KAZAYA KARIŞAN DAĞLI OTEL’İN SAHİBİ OLAY YERİNDEN KAÇTI

İHA’nın haberine göre Beşiktaş’ta ara sokakta süratle seyreden bir araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle önce park halindeki araçlara sonra da bir kadına çarptı. Kazada ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken sürücü olay yerinden kaçtı.

Halk TV’den Berfin Funda Açıkbaş’ın haberine göre kazayı yapan ve olay yerinden kaçan sürücünün Dağlı Otel ve Turizm şirketinin sahibi Furkan Dağlı çıktı.

Dağlı otelin sahibi Furkan Dağlı kimdir tutuklandı mı

Dağlı, olaydan 4 saat sonra Çerkezköy polisi tarafından yakalandı. Kasten yaralama dahil 31 suç kaydı bulunduğu öğrenilen Furkan Dağlı, gözaltı sonrası savcıyla dahi görüşmeden serbest bırakıldı.

Dağlı’nın serbest kalmasında gerekçe ise ağır yaralanarak hasyaneye kaldırılan Dila Kıraslı’nın durumunun iyiye gitmesi olduğu öğrenildi.

DAĞLI OTEL’İN SAHİBİ FURKAN DAĞLI KİMDİR?

Dağlı Otel ve Turizm şirketinin sahibi Furkan Dağlı’nın 31 kasten yaralama dahil olmak üzere 31 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

İlgili Haberler

Furkan Dağlı’nın X hesabında silahıyla poz verdiği fotoğrafları bulunuyor.

Beşiktaş'ta kaza yapan Dağlı Otel sahibi Furkan Dağlı Dila Kıraslı'yı ağır yaraladı

AĞIR YARALANAN DİLA KIRASLI KİMDİR?

Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Dila Kıraslı önce Taksim İlk Yardım Hastanesine ardından Bakırköy Sadi Konuk Devlet Hastanesine sevk edildi.

Beşiktaş'ta kaza yaparak Dila Kıraslı'yı ağır yaralayan Dağlı Otel sahibi Furkan Dağlı serbest bırakıldı

Hastanede tedavisi devam eden Kıraslı’nın insan kaynakları uzmanı olarak çalıştığı öğrenildi.

Olay anının görüntüleri ise ortaya çıktı:

3. Sayfa

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir