Güzel Aşklar Diyarı Melek Üstündağ intihar etti - Haber Jet

Güzel Aşklar Diyarı Melek Üstündağ intihar etti

İlk bölümü yayınlanacak dizi Güzel Aşklar Diyarı dizi seti çalışanı Melek Üstündağ intihar etti. Dizinin kostüm biriminde son asistan olarak görev aldığı öğrenilen Melek Üstündağ, sete yakın bir köprüden kendini aşağı bırakarak ağır yaralandı, yoğun bakımda hayat mücadelesi veriyor.

Güzel Aşklar Diyarı seti çalışanı Melek Üstündağ, set dönüşü bir köprüde durarak intihar etti. Üstündağ’ın durumunun ciddiyeti koruduğu öğrenildi.

MELEK ÜSTÜNDAĞ İNTİHAR MI ETTİ?

Başrollerinde Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan gibi isimlerin yer aldığı Güzel Aşklar Diyarı dizisinde kostüm biriminde son asistan olarak görev yapan Melek Üstündağ’ın intihar ettiği öğrenildi.

Melek Üstündağ neden intihar etti

Magazin Burada’nın haberine göre ekipte kostüm biriminde asistan olarak görev yapan Melek Üstündağ’ın teknik ekibe bir haftalığına dahil olduğu öğrenildi. Üç gün önce gerçekleşen olayı görgü tanıkları anlattı.

Melek Üstündağ intihar mı etti

Ürgüp’teki sette gerçekleştiği ve Melek Üstündağ’ın çekimler bittikten sonra set ekibi ile vedalaşarak set aracına bindiği ve aracı sete yakın bir köprüde durdurarak inmek istediğini söyledi. Araçtan iner inmez kendisini köprüden aşağı bırakan Üstündağ’ın ağır yaralandığı kaydedildi.

İlgili Haberler

MELEK ÜSTÜNDAĞ ÖLDÜ MÜ?

Melek Üstündağ’ın intiharı sonrası ağır yaralandığı kaydedildi. Hastaneye kaldırılan Üstündağ kaldırıldığı hastanede yoğun bakımda hayat mücadelesi verdiği öğrenildi.

Melek Üstündağ öldü mü

MELEK ÜSTÜNDAĞ NEDEN İNTİHAR ETTİ?

Melek Üstündağ’ın Ürgüp’te sete yakın bir köprüde intihar etti. Üstündağ’ın psikolojik ilaçlar kullandığı öne sürüldü.

MELEK ÜSTÜNDAĞ KİMDİR?

Güzel Aşklar Diyarı dizisinin setinde kostüm biriminde asistan olarak görev aldığı biliniyor.

Melek Üstündağ kimdir

3. Sayfa

Güzel Aşklar Diyarı Melek Üstündağ intihar etti” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Burak Burak

    Yazık olmuş gencecik insan

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir