Doktor Salih Zoroğlu davası son durum! 2023'te tutuklanmıştı - Haber Jet

Doktor Salih Zoroğlu davası son durum! 2023’te tutuklanmıştı

İstanbul’da bir kliniği olan Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu, 14 Ekim 2023 tarihinde eşi ve beraberindeki 4 kişiyle birlikte tutuklanmıştı. Dava, 2 Mart 2024 tarihinde de devam etti.

Hayvanlar için kullanılan ilaçları çocuklara vererek hipnoz ederek ailelere ‘cinsel istismar’ tuzağı kurma suçuyla yargılanan doktor Salih Köroğlu ve 5 kişinin daha davası devam ediyor.

SALİH ZOROĞLU DAVASINDA SON DURUM

Çocuk hastalarına ketamin isimli uyuşturu ilaç vererek manipüle etmekle suçlanan Salih Zoroğlu davasında yayın yasağı devam etmekte.

Ara kararını açıklayan heyet, sanık Ahmet Aktaş’ın tutuklu kaldığı süreyi göz önüne alarak tahliyesine karar verdi.

salih zoroğlu davası son durum serbest mi ne zamandır tutuklu kimdir

PROF. DR. SÜLEYMAN SALİH ZOROĞLU NE ZAMAN TUTUKLANDI?

Dr. Süleyman Salih Zoroğlu, 14 Ekim 2023 günü psikolog çalışanı Ahmet Aktaş’la birlikte tutuklandı.

doktor salih zoroğlu fetö dava

PROF. DR. SALİH ZOROĞLU NEDEN TUTUKLANDI?

Çocuk ve Ergen Psikiyatristi olan Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu, çocuk hastalarla görüştüğü sırada verdiği uyuşturucu ilaçlar aracılığıyla çocukların ailelerinin cinsel istismarla suçlanmasına sebep olacak işler yaptığı belirtilmekte.

Dosyada gizlilik kararı devam ederken duruşmada bir kısmı müşteki, dört mağdur beyanda bulunduğu belirtildi.

Süleyman salih zoroğlu ne zaman neden tutuklandı

DOKTOR SALİH ZOROĞLU DAVASI NEDİR?

Davaya müşteki olarak katılan İ.K., mağdur olan kızı hakkında konuşmuştu, “Ailemi kaybetmiştim. Kızım anneannesine düşkündü psikolojisi bozuldu. Bunun üzerine psikolojik tedavi yöntemine başvurduk. Burada ilk olarak Ahmet Bey ile görüştük. Biz birkaç ay Salih Zoroğlu ile iletişime geçmedik. Kızıma tedavi ile ilgili soru sorduğumda “zamanı var anlatacağım” diyordu. Başka bir seans için kliniğe gittiğimizde bize kızımın babası tarafından tecavüze uğradığını söylediler. Ben buna inanmadım. Onlara “Bunu ispatlayın” dedim. Ketamin iğneleri vurulduktan sonra kızım sigara içip, saçma şiirler yazmaya başladı. Bir gün ketamin etkisi ile gece abisinin başına dikilip ‘Benim yaşadıklarımı biliyor musun’ diye sormuş. Abisi de korkudan ‘biliyorum’ deyip onu sakinleştirmiş. Ancak ertesi gün kızım bunların hiç birini hatırlamıyor” şeklinde konuştu.

Ayrıca, kızına iğne vurulduktan sonra karakola götürüldüklerini de belirtiyor.

3. Sayfa

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir