Doktor Fırat Sarı PKK üyesi çıktı - Haber Jet

Doktor Fırat Sarı PKK üyesi çıktı

Yenidoğan bebek çetesinin lideri olarak tutuklanan doktor Fırat Sarı’nın, tıp fakültesi yıllarında PKK üyeliğinden hüküm giydiği ortaya çıktı. Medisense hastaneleri sahibi Fırat Sarı'nın PKK geçmişi ifşa oldu.

Yenidoğan bebek çetesine yönelik hazırlanan iddianamede örgütün lideri olarak tespit edilen doktor Fırat Sarı’nın geçmişte PKK üyeliğinden hüküm giydiği ortaya çıktı.

DOKTOR FIRAT SARI PKK ÜYESİ ÇIKTI

Medisense Sağlık Hizmetleri’nin sahibi olan Sarı, bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk ederek ölümle sonuçlanan planı nedeniyle tutuklandı.

Fırat Sarı doktor pkk

Yenidoğan bebek çetesinin lideri olarak gösterilen doktor Fırat Sarı’nın, tıp fakültesi yıllarında PKK üyeliğinden hüküm giydiği ortaya çıktı. İfadesinde, üniversite eğitimi sırasında PKK ile bağlantılı suçlar nedeniyle yaklaşık 5 yıl hapis yattığını belirten Sarı, cezasını çektikten sonra eğitimine devam ederek mezun olduğunu söyledi. Şu anda Medisense Sağlık Hizmetleri’nin sahibi olan Sarı, bebeklerin anlaşmalı hastanelere sevk edilerek ölümle sonuçlanan ihmallerle suçlanıyor.

Fırat Sarı Reyap Hastane pkk

FIRAT SARI DOKTOR ÖZGE ULUSOY’UN PROGRAMINA KATILMIŞ

Bebek ölümleriyle ilişkilendirilen Fırat Sarı’nın, YouTube üzerinden yayınlanan bir TV programına katıldığı ve “Yenidoğan Nedir?” başlığı altında soruları yanıtladığı tespit edildi. Bu durum, kamuoyunda tepki çekerken, Sarı’nın sağlık skandallarıyla gündeme gelmeden önce medya platformlarında boy gösterdiği ortaya çıktı.

İlgili Haberler

Fırat Sarı pkk özge ulusoy kadınca tv

Sarı ifadesinde suçlamaları reddederek, bebek ölümlerine ilişkin iddiaların asılsız olduğunu ve prosedürlere uygun hareket ettiğini savundu.

Fırat sarı pkk hangi hastane

YENİDOĞAN ÇETESİ BAŞI FIRAT SARI PKK ÜYESİYMİŞ!

İddianamede yenidoğan bebekleri anlaşmalı hastanelere sevk edip haksız kazanç elde ettiği ve ihmallerle bebek ölümlerine neden olduğu iddia edilen Fırat Sarı’nın, sağlık skandalı ortaya çıkmadan önce bir YouTube programına katıldığı belirlendi. Programda “Yenidoğan Nedir?” başlığı altında bebek sağlığıyla ilgili soruları yanıtlayan Sarı’nın, prematüre doğumlar ve yenidoğan yoğun bakım üniteleriyle ilgili bilgi verdiği görüldü. Programda bebek sağlığı hakkında konuşan Sarı’nın, daha sonra böylesine bir skandalla ilişkilendirilmesi kamuoyunda büyük tepki topladı. Sarı, hakkındaki tüm suçlamaları reddederek, yoğun bakımda prosedürlere uygun şekilde çalışıldığını savundu.

Yenidoğan çetesi Fırat Sarı hastane pkk

3. SayfaGündem

Doktor Fırat Sarı PKK üyesi çıktı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Alp Alp

    Doktor gibi bir tipi yok doktorluğu da yalandır kesin

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir