Diyarbakır Bağlar’da kaybolan Beyza Yıldırım ile ilgili son durum - Haber Jet

Diyarbakır Bağlar’da kaybolan Beyza Yıldırım ile ilgili son durum

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 17 yaşındaki Beyza Yıldırım'dan iki gündür haber alınamıyor. "Arkadaşlarımla parkta oturacağım" diyerek evden çıkan lise öğrencisi için polis geniş çaplı bir arama başlattı.

Diyarbakır Bağlar ilçesinde yaşayan lise öğrencisi Beyza Yıldırım (17), 14 Eylül’de evinden ayrıldı ve o günden beri kayıp.

BEYZA YILDIRIM BULUNDU MU?

Olay, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi’nde meydana geldi. Beyza Yıldırım, 14 Eylül akşamı saat 17.30 civarında annesi Gurbet Kaplan’a “Çok sıkıldım, arkadaşlarımla parkta oturacağım” diyerek evden çıktı. Ancak Beyza o günden beri eve geri dönmedi. Ailesi, genç kıza ulaşamayınca telaşlandı ve polise kayıp başvurusunda bulundu.

Beyza’nın kaybolduğu günden itibaren polis ekipleri tarafından başlatılan arama çalışmaları, hala sonuç vermedi. Güvenlik güçleri, genç kızın en son görüldüğü yerlerde güvenlik kameralarını inceleyerek iz sürmeye çalışıyor. Diyarbakır halkı da sosyal medyada Beyza’nın bulunması için farkındalık yaratmaya çalışıyor. Aile, kızlarının bir an önce sağ salim bulunması için yardım bekliyor.

Kayıp Beyza Yıldırım bulundu mu

İlgili Haberler

Polis, Beyza’nın bulunması için çalışmalarını sürdürürken, vatandaşlardan herhangi bir bilgi veya görgü tanıklığı olması durumunda güvenlik güçlerine başvurmaları isteniyor.

Beyza Yıldırım bulundu mu, nerede kayboldu

3. Sayfa

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir