Beyoğlu'nda İremşan'ı taciz eden Semir Tarhan Facebook paylaşımı - Haber Jet

Beyoğlu’nda İremşan’ı taciz eden Semir Tarhan Facebook paylaşımı

Beyoğlu'nda 25 yaşındaki İremşan A.'yı takip eden 2 kişiden biri üzerine yürüdükten sonra tecavüz etmeye çalıştı. 2 kişinin genç kızı kurtarması sonrası olay polise intikal etti. Şikayet olmaması nedeniyle serbest bırakılan Semir Tarhan ve Ömer Konu hakkında gözaltı kararı verilirken Semir Tarhan'ın sosyal medya paylaşımları dikkat çekti.

Beyoğlu’nda 10 gün önce meydana gelen olay sonrası şüpheliler, serbest bırakılmıştı. Adalet Bakanlığı gündeme gelen konunun ardından paylaşımda bulunarak açıklama yaptı.

BEYOĞLU’NDA İREMŞAN’I TACİZ  EDEN SEMİR TARHAN SERBEST BIRAKILMIŞTI

Yoldan geçen genç kızın önünü kesen 2 şahıstan biri, genç kızı yere yatırarak taciz etti. Genç kız çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtulurken, yaşananlar güvenlik kamerasına yansımıştı.

Edinilen bilgiye göre, evine gitmekte olan İrem A.’nın (25) peşine takılan Semir T. ve Ömer K., bir süre sonra önünü kestikleri genç kızı taciz etmeye başladı. Genç kızı duvara sıkıştıran şahıslardan biri, daha sonra genç kızı yere yatırarak taciz etmeye devam etti.

Bir süre sonra vatandaşların müdahale ederek şahısları uzaklaştırdığı görülüyor. Olayla ilgili soruşturmada şikayet olmaması nedeniyle serbest bırakılan kişiler infiale yol açmıştı.

Adalet Bakanlığı konuyla ilgili açıklamada bulundu, “10 gün önce meydana gelen taciz olayıyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında bugün itibarıyla kamera görüntülerinin ortaya çıkması neticesinde bu görüntüler de soruşturma dosyasına girmiş ve şüpheliler hakkında gözaltı kararı verilmiştir.”

Beyoğlu iremşana tecavüz etmeye çalışan 2 kişi serbest mi bırakıldı

İlgili Haberler

SEMİR TARHAN’IN FACEBOOK PAYLAŞIMI TEPKİ TOPLADI

Beyoğlu’nda 25 yaşındaki İremşan A.’yı takip edip üzerine yürüyen ve tecavüz etmeye çalışan şüphelilerden birinin yaptığı sosyal medya paylaşımı dikkat çekti. Semir Tarhan isimli şahsın 11 Ağustos tarihinde yaptığı paylaşımda ”Çocuklar ahlaklı yetiştirilmeli çünkü namaz kılan bir hırsız, oruç tutan bir sapık olabilir” yazdığı ortaya çıktı.

semir tarhan tutuklandı mı

iremşana tecavüz onur konu tutuklandı mı

beyoğlu tecavüz semir tarhan facebook instagram paylaşımı

3. Sayfa

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir