Belçika'da yaşayan 18 yaşındaki Yasin Kapaklıkaya hayatını kaybetti - Haber Jet

Belçika’da yaşayan 18 yaşındaki Yasin Kapaklıkaya hayatını kaybetti

Belçika'da yaşayan Eskişehirli gurbetçi Yasin Kapaklıkaya uzun bir süredir ilik yetmezliği nedeniyle tedavi görüyordu. Uzun bir süredir kök hücre nakli bekleyen 18 yaşındaki Yasin Kapaklıkaya hayatını kaybetti.

Belçika’da yaşana gurbetçi bir ailenin çocuğu olan 18 yaşındaki Yasin Kapaklıkaya, hayatını kaybetti.

YASİN KAPAKLIKAYA ÖLDÜ MÜ?

18 yaşındaki Yasin Kapaklıkaya, ilik yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Uzun süredir tedavi gören ve kök hücre(ilik nakli) bekleyen genç tüm çabalara rağmen uygun donör bulunamaması sonucu vefat etti.

YASİN KAPAKLIKAYA NEDEN ÖLDÜ?

Eskişehirli bir gurbetçi ailenin oğlu olan Yasin Kapaklıkaya, Belçika’da uzun bir süredir ilik yetmezliği nedeniyle tedavi görüyordu. Ailenin donör bulmak için uzun uğraşları sonuçsuz kaldı bir süredir ilik nakli bekleyen Yasin Kapaklıkaya, 4 aydır tedavi gördüğü Belçika’da bir hastanede hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

Yasin Kapaklıkaya öldü mü neden öldü

İlgili Haberler

Ailesi çeşitli platformlar üzerinden donor çağrısı yapmış, Türk Kızılayı aracılığıyla daha önce bağış kampanyası da düzenlemişti.

YASİN KAPAKLIKAYA KİMDİR?

Eskişehirli olduğu öğrenilen Yasin Kapaklıya Belçika’da yaşıyordu. 18 yaşındaki Kapaklıkaya ilik yetmezliği nedeniyle hastanede tedavi altındaydı.

3. Sayfa

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir