Antalya'daki çiçekçi Eşref Yunus Yıldırıcı öldü - Haber Jet

Antalya’daki çiçekçi Eşref Yunus Yıldırıcı öldü

Antalya'da eşinin sosyal medya hesabından paylaştığı çiçek buketi fotoğrafları bir işletme tarafından izinsiz kullanıldığını gören Kıvanç Şengöz, Eşref Yunus Yıldırıcı'yı öldüresiye dövdü. Hastaneye kaldırılan Antalya'daki çiçekçi Eşref Yunus Yıldırıcı öldü.

Antalya’da eşinin sosyal medya hesabından paylaştığı çiçek buketi fotoğrafları bir işletme tarafından izinsiz kullanıldığını gören Kıvanç Şengöz, Eşref Yunus Yıldırıcı’yı öldüresiye dövdü. Hastaneye kaldırılan Antalya’daki çiçekçi Eşref Yunus Yıldırıcı öldü.

EŞREF YUNUS YILDIRICI ÖLDÜ MÜ?

Antalya’da Kıvanç Şensöz attığı tek yumrukla komaya soktuğu çiçekçi Eşref Yunus Yıldırıcı hayatını kaybetti. Komaya girmesinden bir süre sonra beyin ölümü gerçekleşen 29 yaşında Eşref Yunus Yıldırıcı, yıllardır aynı bölgede kız kardeşi ve babalarıyla çiçeklik yapıyordu.

Eşref Yunus Yıldırıcı öldü mü

EŞREF YUNUS YILDIRICI OLAYI

Çiçekçilikle uğraşan Eşref Yunus Yıldırıcı ve kız kardeşi Firdevs Yıldırıcı (25), ve babaları Muhammet Yıldırıcı (60) ile sosyal medyada açtıkları hesapta çiçek ve buket fotoğrafları paylaşarak satış yapıyorlardı.

Firdevs Yıldırıcı, bir çiçek fotoğrafının ekran görüntüsünü alarak kendi iş yerinin hesaplarında paylaştı. Firdevs Yıldırıcı’nın paylaştığı yüzü net görünmeyen fotoğrafı gören eş Kıvanç Ersöz, karısının fotoğrafının paylaşılmasına tepki gösterdi.

Eşref Yunus Yıldırıcı olayı

İlgili Haberler

Firdevs Yıldırıcı özür dilese de Kıvanç Ersöz, hatayı yaptığını iddia ettiği Eşref Yunus Yıldırıcı ile 12 Ekim akşamı 19.00 sıralarında çiçek deposunda görüştü.

Şensöz attığı yumrukla Yıldırıcı’yı yere düşürdü ve defalarca tekmeledi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri bilinci kapalı çiçekçiyi Kepez Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Beyin kanaması geçirdiği öğrenilen Eşref Yunus Yıldırıcı yoğun bakımda tedavi görürken beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.

EŞREF YUNUS YILDIRICI NEDEN ÖLDÜ?

Kıvanç Ersöz tarafından yumrukla bayıltılan ve yerde tekmelenen Eşref Yunus Yıldırıcı’nın yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyordu. Doktorlar, Yıldırıcı’nın beyin ölümünün gerçekleştiğini söyledi.

Eşref Yunus Yıldırıcı neden öldü

EŞREF YUNUS YILDIRICI KİMDİR?

29 yaşındaki Antalya’da yaşayan Eşref Yunus Yıldırıcı, çiçekçilik ile uğraşıyordu. Kardeşi Firdevs Yıldırıcı (25) ve babası Muhammet Yıldırıcı (60) ile uzun yıllardır çiçekçilik yapıyorlardı.

3. Sayfa

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir