Antalya’da maaşını istediği için 3 ay işkence gören Vedat Kurt’un görüntüleri patronlarının telefonlarında bulundu - Haber Jet

Antalya’da maaşını istediği için 3 ay işkence gören Vedat Kurt’un görüntüleri patronlarının telefonlarında bulundu

Antalya'da Antepli Ahmet Usta isimli bir oto bakım atölyesinde çalışan Vedat Kurt, iki yıl boyunca maaşını alamayınca talep ettiği parasının karşılığında akıl almaz işkencelere maruz kaldı.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinden ailesine bakmak için Antalya’ya giden Kurt’un yaşadıkları, insanlık dışı boyutlara ulaştı.

Antalya'da işkence gören Vedat Kurt olayı nedir

ANTALYA VEDAT KURT OLAYI NEDİR?

Vedat Kurt, babası öldükten sonra ailesine bakma sorumluluğunu üstlendi ve 2020 yılında Antalya’ya giderek Antepli Ahmet Usta’nın oto bakım atölyesinde çalışmaya başladı.

Ancak iki yıl boyunca maaşını alamayan Kurt, hakkını talep ettiğinde işyerinin ortakları A.T., O.T., S.T. ve A.A. tarafından akıl almaz işkencelere maruz bırakıldı.

vedat kurt kim

Maaşını talep eden Kurt, üç gün boyunca aç ve susuz bırakıldı, dişleri kerpetenle çekildi, elektrikli sopalarla dövüldü ve böcek yemeye zorlandı.

Bu işkenceler yetmezmiş gibi, Kurt üç ay boyunca izbe bir odada zorla tutuldu.

Antepli Ahmet Usta kim

VEDAT KURT YAŞIYOR MU?

Üç ay süren esaretin ardından Vedat Kurt, bir fırsatını bulup kaçarak karakola gitti ve işkence yapan dört kişiden şikayetçi oldu.

Vedat Kurt tüm şikayetlere rağmen bugüne kadar herhangi bir sonuç elde edemedi.

vedat kurt olayı ne

İşkence görüntüleri ve deliller, dört kişinin HTS telefon kayıtları ve Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Bilirkişi raporunda açıkça yer almasına rağmen, işkenceciler halen serbestçe dolaşıyor.

vedat kurt işkence olayı nedir

VEDAT KURT ANTALYA’DAKİ İŞKENCE OLAYI İÇİN ADALET ARADI

Vedat Kurt, sürekli tehdit ve taciz edilmesine rağmen şikayetinden vazgeçmiyor.

“Bu şahıslar hala beni arayarak şikayetimden vazgeçmemi isteyerek beni sürekli taciz ve tehdit ediyorlar. Ben bir vatandaş olarak Adalet Bakanlığı’na sesleniyorum. Benim gibi gariban bir vatandaşın hakkımı kim savunacak? Ben adalete nasıl güveneceğim?”

3. SayfaGündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir