Çiğdem E Konya cinayeti katili bulundu! Öldürülüp bir evin bahçesine gömülü cesedi dehşete düşürmüştü - Haber Jet

Çiğdem E Konya cinayeti katili bulundu! Öldürülüp bir evin bahçesine gömülü cesedi dehşete düşürmüştü

5 aydır kayıp olan Çiğdem E Konya'da bir evin bahçesinde gömülü bulundu. Müstakil bir evin bahçesinde bulunan Çiğdem E Konya'da bir süredir kayıp olması nedeniyle aranıyordu. Konya merkez Karatay ilçesinde gerçekleşen olayda polis ekipleri, kadının son görüldüğü bölgede güvenlik kamera kayıtlarında yabancı uyruklu 4 kişiyle birlikte görüldüğü tespit edildi. Sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde Afganistan uyruklu kişiler olduğu iddia edilmekte.

5 aydır kayıp olan Çiğdem E Konya’da bir evin bahçesinde gömülü bulundu. Karatay ilçesinde gerçekleşen olayda polis ekipleri, kadının son görüldüğü bölgede güvenlik kamera kayıtlarında yabancı uyruklu, Afganistan uyruklu olduğu iddia edilen, 4 kişiyle birlikte görüldüğü tespit edildi.

ÇİĞDEM E KONYA’DA BİR EVİN BAHÇESİNDE GÖMÜLÜ BULUNDU

Konya merkez Karatay ilçesi Nakipoğlu Mahallesi Hacı Hasanbaş Caddesi üzerinde müstakil bir evin bahçesinde meydana gelen olayda öldürülen Çiğdem E. bir evin bahçesine gömülü olarak bulundu.

Konya’da 5 aydır kayıp olan Çiğdem E, öldürülüp, bir evin bahçesine gömüldü. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri evin bahçesinde bulduğu Çiğdem E.’nin cesedi gömülü olduğu yerden çıkartılarak, Konya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Konya'da bir evin bahçesinde toprağa gömülü kadın cesedi bulundu

ÇİĞDEM E KONYA KİM ÖLDÜRDÜ?

Çiğdem E Konya’da bir evin bahçesine gömülü olarak bulunmasının ardından olayla alakalı kapsamlı soruşturma başlatıldı.

Yaklaşık 5 ay önce eve dönmemesi üzerine yakınları tarafından polise kayıp başvurusunda bulunmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Çiğdem E’nin son görüldüğü güvenlik kayıtlarını incelemeye başladı.

Yapılan çalışmalar sonrası son olarak yabancı uyruklu 4 kişiyle birlikte görüldüğü tespit edildi. Polis, kaçırma veya öldürme şüphesiyle gözaltına alırken yapılan sorgulamada Çiğdem E’nin Konya Karatay ilçesinde müstakil bir evin bahçesine gömüldüğü öğrenildi.

Çiğdem E öldürme şüphesiyle gözaltına alınan 4 yabancı uyruklu kişinin Afganistan uyruklu olduğu iddia edilmekte. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Çiğdem E Konya kim öldürdü

İlgili Haberler

ÇİĞDEM E KONYA OLAYI NE?

Konya’da 5 ay önce kaybolan ve yakınları tarafından kayıp başvurusunda bulunulan Çiğdem E’nin öldürülerek bir müstakil evin bahçesine gömüldüğü ortaya çıktı. Polis olayla alakalı kapsamlı soruşturmasını sürdürmekte.

KONYA VALİLİĞİ ÇİĞDEM E KONUSUNDA AÇIKLAMA YAPTI

“18 Mayıs 2024 tarihinde Konya ilimiz Gödene Polis Merkezi Amirliğine müracaatta bulunan R.K. isimli şahıs, 35 yaşındaki Ç.E. adlı kızının, 17 Mayıs 2024 tarihinde “Çarşıya gidiyorum” diyerek evinden ayrıldığını ancak geri gelmediğini ve kızına ulaşamadıklarını beyan etmiştir.

Kayıp şahıstan uzun süredir haber alınamaması, yaşadığına dair herhangi bir bilginin olmaması üzerine dosya Cinayet Büro Amirliği tarafından devralınmıştır.

Yapılan çalışmalarda Ç.E.’nin 11 ayrı suç kaydının olduğu ve uyuşturucu kullandığı tespit edilmiştir.

2 ay süren teknik ve istihbari çalışmalar neticesinde şüpheli şahısların kimlikleri tespit edilmiş ve 10 Eylül 2024 Salı günü Karapınar, Sarayönü ve Konya merkezde yapılan operasyonla yabancı uyruklu G.S., B.H., A.J ve J.T. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmışlardır.

Yapılan sorguda G.S. adlı şahıs kayıp Ç.E.’yi öldürdüğünü itiraf etmiştir. Diğer 3 şüphelinin ise öldürme olayına iştirak etmediklerini beyan etmişlerdir. Şahısların gösterdikleri yerde yapılan kazıda maktule ait ceset bulunmuştur.

Şahısların işlemleri mevcutlu olarak devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

3. SayfaGündem

Çiğdem E Konya cinayeti katili bulundu! Öldürülüp bir evin bahçesine gömülü cesedi dehşete düşürmüştü” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Sevilay Aydoğmuş Sevilay Aydoğmuş

    Son günlerde cinayet haberleri oldukça arttı

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir