15 yaşındaki Suriyeli Abdullatif Davvara parkta oynarken öldürüldü - Haber Jet

15 yaşındaki Suriyeli Abdullatif Davvara parkta oynarken öldürüldü

İstanbul Gaziosmanpaşa'da bir oyun parkında arkadaşlarıyla oyun oynarken maskeli iki kişinin saldırısına uğrayan 15 yaşındaki Abdullatif Davvara kendisine açılan 12 el ateş sonucu hayatını kaybetti. Abdullatif Davvara'nın öldürüldüğü parkta Suriyeli çocukların daha öncede ırkçı saldırılara maruz kaldığı ve Davvara'nın da ırkçı saldırıya kurban gittiği söyleniyor.

İstanbul Gaziosmanpaşa’da bir oyun parkında arkadaşlarıyla oyun oynarken maskeli iki kişinin saldırısına uğrayan 15 yaşındaki Abdullatif Davvara hayatını kaybetti.

15 YAŞINDAKİ SURİYELİ ABDULLATİF DAVVARA ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Karar’dan Sema Kızılaraslan’ın haberine göre Abdullatif Davvara, 21 Eylül günü İstanbul Gaziosmanpaşa’da bir oyun parkında arkadaşlarıyla oynuyordu. Parkta oyun oynadığı esnada hedef alınan genç çocuk 12 el ateş edildikten sonra ağır yaralanarak hayatını kaybetti. Olayın ardından saldırganlar kayıplara karıştı.

Abdullatif Davvara’nın saldırıya uğradığı esnada yanında olan arkadaşları ifadelerine ve güvenlik kameralarına yansıyan görüntülere göre iki saldırganın da siyah giyindiği ve maske taktığı ortaya çıktı.

Habere göre, Abdullatif’in öldürüldüğü parkta özellikle son iki aydır sıkça ırkçı saldırılar olduğu ve özellikle Suriyeli çocukların parktan kovulduğu belirtiliyor.

Abdullatif Davvara öldürüldü mü kim öldürdü

ABDULLATİF DAVVARA KİMDİR?

Annesi ve kardeşleri 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden Abdullatif Davvara, bir süredir İstanbul’daki amcasıyla Gaziosmanpaşa’da yaşıyordu. 15 yaşındaki Abdullatif’in bir tekstik firmasında çalıştığı ve kimseyle kavgalı olmadığı belirtildi.

İlgili Haberler

Amcası Mustafa Davvara, yeğenin kendisinden arkadaşlarıyla oynamak için izin aldığını söyleyerek bölgede esnaflık yaptığını ve kimseye hiçbir kavgası tartışması olmadığını söyledi.

Abdullatif Davvara öldü mü

ABDULLATİF DAVVARA’YI KİM ÖLDÜRDÜ?

15 yaşındaki Abdullatif Davvara’nın kim tarafından öldürüldüğü henüz tespit edilmedi. Olay esnasında parkta oynayan çocuklar ve güvenlik kameralarına yansıyan kayıtlara göre Davvara’nın siyah giyinen ve maske takan iki saldırgan tarafından öldürüldüğü biliniyor.

Karar’ın haberine göre, Abdullatif’in vurulduğu parkta oynayan Suriyeli çocukların sıklıkla ırkçı saldırılara maruz kaldıkları belirtiliyor.

3. SayfaGündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir