Cey Lazuli ve Nesly yapay zeka ile üretilen fake uygunsuz görüntülere sitem etti - Haber Jet

Cey Lazuli ve Nesly yapay zeka ile üretilen fake uygunsuz görüntülere sitem etti

Sosyal medya içerik üreticileri Cey Lazuli ve Neslypizza, yapay zeka tarafından oluşturulan uygunsuz shop görüntülerinin internet ortamında dolaşıma girmesine ve bu içeriklerin Telegram gibi platformlarda paylaşılmasına sert tepki gösterdi. İki fenomen de bu durumun namuslarına yönelik bir saldırı olduğunu belirterek hukuki yollara başvuracaklarını açıkladı.

Son günlerde sosyal medyada yapay zeka ile oluşturulan sahte içeriklerin artması, özellikle kadın fenomenleri hedef almaya başladı. Bu duruma karşı seslerini yükselten Cey Lazuli ve Nesly English, kendilerine ait olmayan, yapay zeka tarafından üretilen ve uygunsuz olarak nitelendirilen görüntülere ve bu görüntülerin Telegram kanallarında yayılmasına sert tepki gösterdi.

NESLY VE CEY LAZULİ YAPAY ZEKA FAKE GÖRÜNTÜLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Cey Lazuli ve Nesly, son günlerde yapay zeka tarafından üretilen ve onların imajını kullanarak oluşturulan uygunsuz görsellere karşı tepki gösterdi.

Nesly, bu tür içeriklerin namusuna dil uzatmak anlamına geldiğini belirterek, “Başka insanların videoları benim videom gibi paylaşılmış. Ben bunların hepsini gördüm ve avukatıma ilettim. Tüm bu kişiler hakkında hukuki süreç başlatacağım,” dedi. Nesly ayrıca, bu tür içeriklerin yayılmasını teşvik eden kişilerin de hukuki sonuçlarla karşılaşacaklarını ifade etti.

neslypizza kimdir, kaç yaşında, discord adı

Cey Lazuli ise, uzun yıllardır sosyal medya platformlarında içerik ürettiğini ve takipçilerinin kendisini yakından tanıdığını belirterek, “Beni asıl üzen ve sinirlendiren şey, bir grup şeref yoksun erkeğin kadınlar üzerinden bu şekilde para kazanması,” dedi. Cey, takipçilerine bu tür içeriklere karşı duyarlı olmalarını ve gördükleri yerlerde şikayet etmelerini söyledi.

cey lazuli kaç yaşında, gerçek adı

Her iki fenomen de bu tür saldırıların sadece kendilerine değil, tüm kadınlara yönelik bir tehdit olduğunu vurgulayarak, toplumun bu konuda bilinçlenmesi gerektiğini belirtti. Bu tür sahte içeriklerin yayılmasına karşı alınacak hukuki önlemler ve toplumsal farkındalık ile bu saldırıların önüne geçilebileceği ifade edildi.

cey lazuli ayak yapay zeka görsellerine tepki gösterdi

Sosyal medya fenomenleri Cey Lazuli ve Nesly’nin tepkileri, yapay zeka tarafından oluşturulan sahte içeriklerin ne kadar ciddi sonuçlara yol açabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

NESLYPİZZA (NESLY ENGLISH) KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Nesly CS seviyesinde İngilizce öğretmenidir. Pratik İngilizce konuşma dersleri vermektedir. Sosyal medya hesaplarından İngilizce eğitim videoları paylaşan Neslypizza isimli içerik üreticisinin yaklaşık 300 bin Instagram takipçisi bulunmaktadır. Aynı kullanıcının Nesly English hesabında ise yaklaşık 750 bin takipçisi vardır. TikTok’ta ise 260 bin takipçisi bulunmaktadır.

nesly english kimdir, kaç yaşında, gerçek adı

İlgili Haberler

Neslypizza’nın kaç yaşında olduğu ve gerçek adının ne olduğu bilgisi bilinmemektedir. İnternette Nesly ismiyle tanınmaktadır.

Nesly’nin fake görseller ile ilgili video açıklamasının tamamı şu şekildedir:

Merhaba arkadaşlar, hakkımda yapılan bazı paylaşımlardan beni haberdar ettiğiniz için teşekkür ederim. Hakkımda iftiralar atılmış, yapmadığım şeyleri yapmışım gibi lanse ettirilmişim ve namusuma dil uzatılmış. Başka insanların videoları benim videom gibi paylaşılmış. Ben bunların hepsini gördüm, hepsini avukatıma ilettim. Tüm hesaplar, tweetler, her şey elimde. Tüm bu kişiler hakkında hukuki süreç başlatacağım gün içinde. Çünkü tanımadığınız bir kadının namusuna dil uzatmak bu kadar kolay olmamalı ve tebligat evinize ulaştığında bunu anladığınızdan emin olacağım. Ben bunu gördüğümde hiç gocunmadım çünkü kendimden ve namusumdan o kadar eminim ki. Ama siz Telegram gruplarınıza 5 kişi daha bağlayacaksınız diye benim görüntümüm ve ismimi kullanamazsınız. Kullanmaya çalışırsanız sonuçlarına katlanırsınız. Kadınsanız ilk laf atacakları şey namusunuzdur arkadaşlar ki bana şu an bu yapılıyor ben buna asla izin vermem. Bu sizin annenize, kardeşinize, kız arkadaşınıza da yapılabilir onun için lütfen bilinçli olun.

CEY LAZULİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, GERÇEK ADI NE?

Sosyal medya içerik üreticisi olan Cey Lazuli, cosplay paylaşımları tanınmaktadır. Instagram’da aktif olarak cey_lazuli kullanıcı adıyla paylaşım yapan Cey Lazuli’nin 320 bin takipçisi bulunmaktadır. Gerçek adı ve kaç yaşında olduğu bilinmemektedir.

cey lazuli twitter, reddit, telegram, discord adı ne

Cey Lazuli’nin fake görseller ile ilgili açıklaması ise şu şekildedir:

Aslında böyle konuşmaya hiç gerek bile yok ama ben iyice anlaşıldığımdan emin olmak istiyorum. Ki böyle bir şey tekrardan karşıma çıkmasın. Ben 12-13 yaşımdan beri bu hesapta paylaşım yapıyorum ve 12 yaşımdan beri burada yaşam tarzımı paylaşıyorum. Giyim tarzımı paylaşıyorum. Kısacası beni tanıyorsunuz, size bunu gösteriyorum. Ama işte beni takip etmeyen, bilmeyen, tanımayan, yeni takip etmeye başlamış birisi olursa da itibar etmesin, dikkatli olsun diye bunları paylaşmak istiyorum sizinle. Benim için bir sorun yok. Benim ailemde, arkadaşlarım, çevrem, hepsi böyle bir şey yapmayacağımı farkındalar. Ama beni asıl üzen ve sinirlendiren şey bir grup şeref yoksun erkeğin kadınlar üzerinden bu şekilde para kazanması ve bu masum kızların da namuslarına iftira atılması. Buna kesinlikle sessiz kalınmamalı. Gördüğünüz yerde yorum yapın, şikayet edin. Bana yönlendirebilirsiniz, uyarabilirsiniz, aynı şekilde ihbar edebilirsiniz. Sizi seviyorum.

Cey Lazuli sevgilisi, makyajsız hali

Nesly English (Neslypizza) makyajsız hali

TrendYapay Zeka

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir