PAYLAŞ

Ünlülerin çoğunun köpeği var. Hemen hemen hepsi instagram sayfalarında ‘can dostları’nın fotoğraflarını büyük bir keyifle paylaşıyorlar. Onlara sanki çocukları gibi bakıyor ve özen gösteriyorlar. Bu arada sahipsiz hayvanlarla ilgili olumsuz bir haber okudukları zaman da veryansın ediyorlar.

Evet insanları seven hayvanları da sever. Bu sevimli kuçular da ünlü oyuncu Bülent Parlak‘ın.

Bülent Parlak bugün instagram’da onların fotoğraflarını paylaştı ve şunları yazdı: Küçük köpek büyük Aşk. Bülent Parlak‘ın köpeklerinin adları Tesla ve Dino. Gerçekten de çok sevimliler.

BÜLENT PARLAK KİMDİR?

Bülent Emrah Parlak 8 Mayıs 1979, Tunceli doğumlu), Tiyatro ve dizi oyuncusudur. Kendisi aslen Elazığ Karakoçanlı fakat çocukluğunun bir kısmı Ankara’da geçmiştir. 2002 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümündeki eğitimini yarım bırakıp Haliç Üniversitesi Konservatuvar Fakültesi Tiyatro bölümünü bitirdi. 2004 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi Atölye oyuncularına katıldı. 2005-2006 yıllarında BKM Mutfak’ta sahnelenen “Sizinkiler” adlı çocuk oyununda rol aldı.

Filmografisi

Familya (2016)
Git Başımdan (2015)
Ankara’nın Dikmen’i (2014)
Böyle Bitmesin (2014) Konuk Oyuncu
Bir Yastıkta (2013)
İnsanlar Alemi (2012) Konuk Oyuncu
Aşağı Yukarı Yemişliler (2011)
Çok Filim Hareketler Bunlar (2010)
Neşeli Hayat (2009)
Çok Güzel Hareketler Bunlar (2008-2011)
Gönül Salıncağı (2007)
Mavi Gözlü Dev (2007)
Bir Demet Tiyatro (2006)
Organize İşler (2006)
Hırsız Polis (2005-2006)
Kapıları Açmak (2005)
Ruhun Labirentleri (2004)
Sahra (2004)
Kurtlar Vadisi (2004)

OKU ➤  Şeyma Subaşı'dan şaşırtan paylaşım

BİR CEVAP BIRAK

Yorumunuzu girin
Adınızı buraya yazın