Sırbistan U20 Avrupa Şampiyonasında altın madalya alan 19 yaşındaki Alperen Berber bozkurt işareti yaptı - Haber Jet

Sırbistan U20 Avrupa Şampiyonasında altın madalya alan 19 yaşındaki Alperen Berber bozkurt işareti yaptı

Alperen Berber bozkurt işareti ile şampiyonluğunu kutladı! Genç ve başarılı Türk güreşçi Alperen Berber Sırbistan U20 Avrupa Şampiyonasında altın madalya kazanarak herkesi gururlandırdı.

Samsunlu milli güreşçi Alperen Berber, Sırbistan’da düzenlenen U20 Avrupa Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza attı.

Grekoromen stil 82 kilogram kategorisinde mücadele eden Berber, gösterdiği üstün performansla altın madalyanın sahibi oldu ve zaferini “Bozkurt” işareti yaparak kutladı.

Alperen Berber kaç yaşında

ALPEREN BERBER BOZKURT SEVİNCİ İLE ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI

Alperen Berber bozkurt işareti ile başarısını kutladı, altın madalyayla eve döndü.

1-7 Temmuz 2024 tarihleri arasında Sırbistan’da gerçekleştirilen U20 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda, Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nün milli sporcusu Alperen Berber grekoromen stil 82 kg kategorisinde altın madalya kazanarak adını zirveye yazdırdı.

Alperen turnuva boyunca sergilediği üstün performansla rakiplerini bir bir mağlup ederek Avrupa Şampiyonu unvanını elde etti.

Alperen Berber kimdir

ALPEREN BERBER KİMDİR?

Alperen Berber genç yaşına rağmen uluslararası arenada önemli başarılara imza atan bir Türk güreşçidir.

19 yaşındaki sporcu Grekoromen stil 82 kilogram kategorisinde mücadele etmektedir ve Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü bünyesinde milli takım adına müsabakalara katılmaktadır.

2024 yılında düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak dikkatleri üzerine çekmiştir.

Alperen Berber bozkurt işareti mi yaptı

2023 yılında Ürdün’ün Amman kentinde düzenlenen Dünya Gençler Güreş Şampiyonası’nda grekoromen stil 82 kilogram kategorisinde mücadele eden Alperen, finalde İranlı rakibi Yasin Ali Yazdı’yı 9-1 gibi etkileyici bir skorla mağlup ederek dünya şampiyonu olmuştur.

2023 yılında Arnavutluk’un Tiran kentinde düzenlenen Dünya U23 Güreş Şampiyonası’nda da önemli bir başarı elde eden Alperen Berber, grekoromen stil 82 kilogram final maçında bağımsız sporcu Aues Gonibov’a mağlup olarak gümüş madalya kazanmıştır.

Alperen Berber nereli

ALPEREN BERBER KAÇ YAŞINDA?

28 Mart 2005 doğumlu Alperen Berber 19 yaşında Milli sporcumuzdur.

Genç yaşına rağmen uluslararası güreş arenasında büyük başarılara imza atan Alperen Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü bünyesindedir.

2024 yılında Avrupa Güreş Şampiyonası’nda kazandığı altın madalya, onun kariyerindeki en parlak başarılarından biri olarak öne çıkıyor.

Bozkurt işareti yapan güreşçi kim

ALPEREN BERBER NERELİ?

Samsun’un gururu olan genç güreşçi Alperen Berber hem memleketini hem de ülkesini uluslararası arenada başarıyla temsil etmektedir.

Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü bünyesinde güreş hayatını sürdüren Alperen, elde ettiği başarılarla hem Samsun’da hem de Türkiye genelinde büyük bir gurur kaynağı olmuştur.

Alperen Berber’in kariyerindeki başarıları, sadece kazandığı madalyalarla sınırlı değildir. Genç yaşında elde ettiği uluslararası başarılar, onun gelecekte de güreş dünyasında önemli bir figür olacağını gösteriyor.

GündemÖne Çıkan HaberlerSpor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir