Yaptığı siyasi paylaşımlarla dikkat çeken Furkan Bölükbaşı şimdi de Diamond Tema'ya meydan okudu - Haber Jet

Yaptığı siyasi paylaşımlarla dikkat çeken Furkan Bölükbaşı şimdi de Diamond Tema’ya meydan okudu

Yaptığı paylaşımlarla X'te çok konuşulan Furkan Bölükbaşı, gündeme dair yaptığı yorumlarla dikkat çekiyor. Hemen hemen her konuda fikir belirten Bölükbaşı, son olarak Diamond Tema'nın yer6 videosundaki açıklamalarına meydan okurcasına yanıt verdi. Bölükbaşı, X hesabı üzerinden Diamond'a "benimle yer6 kanalında yapacağı münazara için tarih belirlemesini bekliyorum." dedi.

Sosyal medyadaki söylemleri ve özellikle siyasi paylaşımları nedeniyle sıkça gündeme gelen Furkan Bölükbaşı son olarak X hesabından Diamond Tema-Fikret Çetin tartışması üzerine yorumlarda bulundu.

FURKAN BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

30 Eylül 1988 yılında Ankara’da dünyaya gelen Bölükbaşı, yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümünden mezun olduktan sonra 2013 yılında yüksek lisansını Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı kapsamında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı’nda tamamladı. Aynı alanda doktorasını da 2023 yılında tamamladı.

Günümüzde editörlük yapan Furkan Bölükbaşı sosyal medya hesaplarından yaptığı siyasi paylaşımlarla dikkat çekmekte.

Furkan Bölükbaşı kimdir? Furkan Bölükbaşı nereli, kaç yaşında, nerede yaşıyor?
Furkan Bölükbaşı

FURKAN BÖLÜKBAŞI PAYLAŞIMLARI

Sosyal Medya hesabı üzerinden yaptığı Diamond Tema’nın şeriat üzerine söylemlerinin ardından Furkan Bölükbaşı’nın gündemine girdi. X hesabı üzerinden tartışılan konular hakkında kendi yorumlarını belirten Bölükbaşı,

Diamond Tema’nın benimle yer6 kanalında yapacağı münazara için tarih belirlemesini bekliyorum.

Gerekirse Arnavutluk’a da gelebileceğimi, isterse yanına iki kişi daha alabileceğini, münazarayı üçe bir yapabileceğimizi de söylemiştim.” dedi. Münazara videolarının moderatörü Muhammed’le telefonda konuştuğunu ve münazarada kesinlikle tarafsız olacağını belirtirken moderatörün konuya müdahil oluş şeklini eleştirdi.

Furkan Bölükbaşı hangi partili? Diamond Tema'ya ne dedi?

Kendi katıldığı programda benzer bir durum yaşanırsa tavrının sert olabileceği sinyalini verdi.

MagazinGündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir