Mehmet Şef restoran fiyatları ve menüsü - Haber Jet

Mehmet Şef restoran fiyatları ve menüsü

Mehmet Şef restoran fiyatları listesi resmi sitede yer almakta. MYK restoranı, deniz ürünleri, geleneksel Türk mutfağı ve modern füzyon unsurlarını harmanlayarak misafirlerine eşsiz bir lezzet deneyimi sunuyor.

Mehmet Yalçınkaya’nın MYK restoran menüsü, oldukça beğeni topluyor. Mehmet Şef restoran fiyatları ve menü listesi fine dining restaurantlar arasında oldukça biliniyor.

Mehmet şef restoran fiyatları qr menü

MEHMET ŞEF RESTORAN MENÜSÜ

Menüdeki yemekler, yerel malzemelerle uluslararası tatları bir araya getiriyor. Kişi başı 3200-3500 TL aralığında sunulan tadım seçenekleri, “Karides Dinamit” ve “Kuzu & Karides” gibi dikkat çekici lezzetler içeriyor. Yaratıcı tatlılar ve şık sunumlarla zenginleşen menü, Türkiye’nin zengin mutfak kültürünü yansıtıyor.

Mehmet Şef restoran fiyatları kişi başı

MEHMET ŞEF RESTORAN FİYATLARI

MYK restoranında deniz ürünleri, geleneksel Türk mutfağı ve modern füzyon unsurlarını vurgulayan geniş bir yemek yelpazesine sahiptir.

Mehmet Şef restoran qr menü

Menü, yerel malzemeleri ve teknikleri uluslararası tatlarla birleştirerek soğuk ve sıcak yemekleri öne çıkarıyor.

MEHMET ŞEF RESTORAN MENÜ FİYATLARI

Mehmet Şef’in restoranda tadım soğuk, tadım sıcak, salata ve ana yemek seçeneklerinden seçtiğinizde kişi başı 3200 ile 3500 arasında fiyat ödenir. Buna ek olarak deniz mahsülü, sur&turf seçenekleri de bulunur.

Mehmet Şef restaurant fiyatları

İlgili Haberler

  • Füzyon Mutfağı: “Karides Dinamit” gibi Arnavut biberi ve acılı mayonez ile yapılan Türk klasiklerinin modern yorumları ve Bolu Keş peyniri kullanılan “Keşli Mantı” gibi özgün kombinasyonlar.
  • Surf & Turf Seçenekleri: Kuzu ve deniz ürünlerini bir araya getiren “Kuzu & Karides” ve “Tiryaki” gibi özgün et ve deniz ürünleri kombinasyonları.

Mehmet Şef menü fiyatı ortalama

  • Vejetaryen Seçenekler: “Ispanak Lokması” ve “Nohut Mücver” gibi sebzeleri yaratıcı bir şekilde kullanan yemekler.
  • Şık Deniz Ürünleri: İyi kalitede ıstakoz, ahtapot ve deniz tarağı gibi deniz ürünleri, zarif yan lezzetler ve soslarla sunuluyor.
  • Yaratıcı Tatlılar: Tahin, pekmez ve kestane gibi geleneksel Türk tatlarını, zencefilli dondurma gibi modern sunum ve malzemelerle birleştirerek sunuyor.

Masterchef Şef Mehmet Yalçınkaya menü fiyatları

  • Ana yemek seçenekleri

Somon Pastırma: Tokat Çemeni, turp ve balsamik sirke ile sunulan somon.

Uskumru Taratur: Tarator sosu, çıtır yufka ve közlenmiş yumurta ile servis edilen uskumru.

Kuzu Omurga (2 kişilik): Mantarlı firik pilavı ve kuşkonmaz ile sunulan kuzu omurgası.

Ahtapot Maltız (2 kişilik): Sarımsak cipsi ve kırmızı şarap ile yavaş pişirilmiş ahtapot.

Lavanta: Ananas, vişne marmelatı ve cevizli crumble ile hazırlanan lavanta. Menü, lüks deniz ürünleri, doyurucu et yemekleri ve Türkiye’nin zengin mutfak mirasına bir selam niteliği taşıyor.

MEHMET ŞEF’İN RESTORANI NEREDE?

Şef Mehmet Yalçınkaya’nın restoranı, Yeşilköy Mahallesi Atatürk Caddesi No: 23A Bakırköy/İstanbul  adresinde yer alıyor.

YaşamEditörün Seçtikleri

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir