Real Madrid Borussia Dortmund muhtemel 11! Arda Güler kadroda mı? - Haber Jet

Real Madrid Borussia Dortmund muhtemel 11! Arda Güler kadroda mı?

Bu akşam Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid, Borussia Dortmund’u Santiago Bernabéu Stadyumu’nda konuk edecek. Real Madrid kadrosundaki yıldızlar ve Arda Güler’in durumu maç öncesi merak ediliyor. İşte detaylar...

Şampiyonlar Ligi’nin üçüncü haftasında Real Madrid, kendi evinde güçlü Alman temsilcisi Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde iki takımın muhtemel 11’leri ve Arda Güler’in kadroda olup olmayacağı büyük merak konusu.

REAL MADRİD BORUSSİA DORTMUND MUHTEMEL 11

Real Madrid, bu önemli karşılaşmaya güçlü bir kadro ile çıkmaya hazırlanıyor. Kalede Courtois’nın sakatlığı devam ettiği için bu maçta oynaması beklenmiyor. Onun yerine Kepa Arrizabalaga kaleyi devralacak.

Real Madrid - Borussia Dortmund maç kadrosu

Savunmada ise Lucas Vazquez, Militao, Rudiger ve Mendy forma giymesi beklenen isimler arasında. Orta sahada Valverde, Tchouameni ve sezonun formda ismi Jude Bellingham görev alacak. Hücum hattında ise Vinicius, Rodrygo ve Mbappe’nin etkili bir üçlü oluşturması bekleniyor.

Real Madrid Borussia Dortmund muhtemel 11

Borussia Dortmund cephesinde ise kalede Gregor Kobel yer alacak. Savunma hattını Ryerson, Schlotterbeck, Bensebaini ve Anton oluşturacak. Orta sahada Emre Can, Sabitzer ve Malen görev alacakken hücum hattında Brandt ve Guirassy yer alacak.

ARDA GÜLER BORUSSİA DORTMUND MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Arda Güler’in, Dortmund maçı kadrosunda olup olmayacağı taraftarlar tarafından yakından takip ediliyor.

Dortmund maçında Arda oynayacak mı, kadroda mı

İlgili Haberler

Teknik direktör Ancelotti’nin açıklamalarına göre bu maçta ilk 11’de başlamasının zor olduğu belirtiliyor. Yine de son dakikalarda forma şansı bulması muhtemel​.

ARDA GÜLER BORUSSİA DORTMUND MAÇI KADROSUNDA MI?

Arda Güler’in bu akşamki Dortmund maçına ilk 11’de başlaması çok düşük bir ihtimal olarak görülüyor.

Real Madrid Borussia Dortmund muhtemel 11 ler

Teknik heyetin kararı doğrultusunda, bu kritik maçta yedek kulübesinde olması ve maçın gidişatına göre oyuna dahil edilmesi bekleniyor.

REAL MADRİD BORUSSİA DORTMUND MAÇI 11’LERİ

Real Madrid’in muhtemel 11’i: Kepa, Lucas Vazquez, Eder Militao, Antonio Rudiger, Ferland Mendy, Federico Valverde, Aurelien Tchouameni, Jude Bellingham, Rodrygo, Kylian Mbappe, Vinicius Junior.

Borussia Dortmund’un muhtemel 11’i: Gregor Kobel, Ryerson, Waldemar Anton, Nico Schlotterbeck, Ramy Bensebaini, Emre Can, Marcel Sabitzer, Donyell Malen, Julian Brandt, Serhou Guirassy.

Arda Güler Real Madrid Borussia Dortmund maçında oynayacak mı

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir