Melisa Tapan ile Kerem Bursin'in sevgili olduğu ortaya çıktı - Haber Jet

Melisa Tapan ile Kerem Bursin’in sevgili olduğu ortaya çıktı

Kerem Bürsin'le sevgili olduğu konuşulan Melisa Tapan Sabancı ailesinin üçüncü kuşaktan üyesi olarak biliniyor. Sosyal medyada yaptığı işleri ve sosyal hayatına dair detayları paylaşan Melisa Tapan annesi Sabancı ailesinin önde gelen isimlerinden Sevil Sabancı'dır. Melisa Tapan'ın hayatı, kariyeri, fiziksel özellikleri merak ediliyor.

Kerem Bürsin’le sevgili olduğu iddia edilen Melisa Tapan’ın hayatı merak ediliyor.

MELİSA TAPAN KİMDİR?

Melisa Tapan, Sabancı ailesinin üçüncü kuşaktan temsilcilerinden biri olarak tanınıyor. 13 Ocak 1993 tarihinde doğan Melisa Tapan, lisans eğitimini Londra Richmond Üniversitesi’nde Uluslararası İşletme ve Psikoloji üzerine tamamladı. Yüksek lisans eğitimini ise New York’ta Columbia Üniversitesi’nde tamamladı. Bu süreçte BCG ve PWC gibi danışmanlık şirketlerinde, Uluslararası Enerji Ajansı’nda ve Sabancı Holding’de ek eğitimler aldı ve Marshall Wace’te yönetici adayı programını tamamladı.

Melisa Tapan kimdir

Finansal katılım ve sürdürülebilir sanayi üzerine çeşitli projelerde yer alan Tapan, 2019 sonbaharında sanat alanındaki üretimlerin sürdürülebilirliğini desteklemek için Gate 27’yi hayata geçirdi.

KEREM BÜRSİN MELİSA TAPAN SEVGİLİ Mİ?

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Kerem Bürsin, yaklaşık 2 aydır Sakıp Sabancı’nın torunu Melisa Tapan ile sevgili olduğu ortaya çıktı. Birsen Altuntaş’ın youtube kanalında verdiği röportajda ise “Kalbim dolu… Çok mutluyum, ilişkimiz çok güzel başladı” açıklmasında bulunan Bürsin, sevgilisinin kim olduğundan bahsetmemişti.

Bürsin’in yakın zamanda ilişkisiyle alakalı paylaşım yapması bekleniyor.

İlgili Haberler

MELİSA TAPAN KAÇ YAŞINDA?

13 Ocak 1993 doğumlu Melisa Tapan, 2024 yılı itibarıyla 31 yaşında. Pek çok önemli projede yer alan Tapan’ın odağında sürdürülebilirlik çalışmaları yer alıyor.

Melisa Tapan Kerem Bursin sevgili mi

MELİSA TAPAN SERVETİ

Sabancı ailesinin üçüncü kuşaktan bir üyesi olan Melisa Tapan, Sevil Sabancı’nın kızı, Sakıp Sabancı’nın torunudur. Serveti hakkında net bilgi bulunamayan Tapan, Sabancı ailesinin bir üyesi olması nedeniyle hatırı sayılır bir servete sahip olduğu tahmin ediliyor.

Kerem Bürsin Melisa Tapan sevgili mi

Melisa Tapan serveti

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir