Tijen Karaş şu an ne yapıyor 2024'te yeniden merak konusu oldu - Haber Jet

Tijen Karaş şu an ne yapıyor 2024’te yeniden merak konusu oldu

15 Temmuz darbe girişiminin simge isimlerinden olan Tijen Karaş, sağlık sorunlarını atlatarak 2020 senesinde ekranlara dönmüştü. Spiker koltuğunda görünmeyen Karaş, şimdilerde eğitmenlik yapıyor.

15 Temmuz 2016 darbe girişimi sırasında TRT ekranlarında zorla darbe bildirisi okutulan Tijen Karaş, o gecenin simge isimlerinden biri olarak hafızalara kazındı. Yaşadığı travmatik olayın ardından sağlık sorunlarıyla mücadele eden ve bir süre ekranlardan uzak kalan Karaş, 2020 yılında ekranlara geri dönerek yeniden yayın hayatına başlamıştı.

Tijen Karaş nerede

TİJEN KARAŞ NEREDE 2024?

Tijen Karaş, 15 Temmuz 2016 darbe girişimi sırasında silah zoruyla bildiriyi okuması ile tanınan ve o olayın simge isimlerinden biri haline gelen bir sunucu. Ankara doğumlu ve Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunu olan Karaş, uzun yıllar TRT’de çalıştı. O gece yaşadığı travmatik deneyimden sonra bir süre ekranlardan uzak kalan Karaş, sağlık sorunları ile mücadele etti. Kalbinde bulunan tümör nedeniyle rahatsızlanan ve tedavi gören Karaş, 06 Ocak 2020 tarihinde ekranlara geri döndü ve yeniden yayın hayatına başladı.

Tijen Karaş TRT'den neden ayrıldı

Ancak kısa süre ekranlara yeniden ara verdi. Şu anda eğitmenlik yaparak seminerler düzenliyor.

İlgili Haberler

TİJEN KARAŞ TRT’DEN NEDEN AYRILDI?

15 Temmuz darbe girişimi sırasında zorla darbe bildirisi okuması için tehdit edilen Tijen Karaş, bu olayın ardından büyük bir travma yaşadı ve bir süre ekranlardan uzaklaştı. Olayın ardından rahatsızlanarak kalbinde tümör bulunduğu tespit edildi ve tedavi süreci başladı. Sağlığına kavuşmasının ardından yeniden ekranlara dönen Karaş, bir dönem TRT’de çalışmaya devam etti. Ancak sağlık sorunları ve yaşadığı travmatik olayların etkisi nedeniyle bir süre sonra TRT’den ayrılma kararı aldı.

Tijen karaş kalbinde tümör mü vardı sağlık durumu

TİJEN KARAŞ SAĞLIK DURUMU

Tijen Karaş, kalbindeki tümör nedeniyle sağlık sorunları yaşamıştı. Bu süreçte tedavi gören Karaş, iyileşme sürecini başarıyla atlattı. 2020 yılı itibarıyla sağlığına kavuşan Karaş, uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara döndü. Şu an itibarıyla Karaş’ın sağlık durumu iyi ve normal hayatına devam ediyor.

TİJEN KARAŞ ŞU AN NE YAPIYOR?

Tijen Karaş, 06 Ocak 2020 itibarıyla yeniden yayın hayatına başladı. Sağlığına kavuştuktan sonra ekrana geri dönen Karaş, habercilik kariyerine kaldığı yerden devam etti. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında yaşadıkları ve sonrasında yaşadığı sağlık sorunlarına rağmen Karaş, medya dünyasında varlığını sürdürüyor ve televizyon ekranlarında yer almaya devam ediyor.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir