Savcıyı tehdit eden Mustafa Kemal Zengin kimdir? - Haber Jet

Savcıyı tehdit eden Mustafa Kemal Zengin kimdir?

Yenidoğan çetesi soruşturmasında, savcıyı makamında tehdit ettiği görüntüleri çıkan Mustafa Kemal Zengin ifade verdi. Savcıyı tehdit eden Mustafa Kemal Zengi nereli, mesleği, kariyeri merak ediliyor.

Yenidoğan çetesi soruşturmasını yürüten savcıyı makamında tehdit ettiği görüntüleri ortaya çıkan Mustafa Kemal Zengin ifade verdi. Zengin’in hayatına ilişkin detaylar gündeme geliyor.

MUSTAFA KEMAL ZENGİN KİMDİR?

Kendisini müsteşar olarak tanıtan Mustafa Kemal Zengin, sosyal medya hesabından pek çok siyasi isimle fotoğrafları bulunuyor. Yenidoğan çetesi soruşturmasında soruşturmayı geri çekmesi ve tutukları bırakması konusunda savcıyı makamında tehdit eden Mustafa Kemal Zengin, ifadesinde kendisini neden müsteşar olarak tanıttığı sorulduğunda “Anavatan Partisi’nde müşavirlik yaptım. İnsanlar müşavirlikle müsteşarlığı karıştırıyor.” sözleriyle yanıt verdi.

Savcıyı tehdit eden Mustafa Kemal Zengin kimdir

Zengin ifadesinde, Anavatan Partisi Müşavirliği sonra İl Başkan Yardımcılığı yaptığı ve siyaseti ise 20 yıl önce bıraktığını söyledi. Daha sonra Savunma Sanayii ile ticarete başladığını ve  Avukat Aylin Arslantatar ile sevgili oldukların belirtti.

Soruşturma kapsamında tutuklanan Baki Çelik ve Yavuz Çelik’i Avcılar’da saygın esnaf olarak tanıdığını ifade etti.

Mustafa Kemal Zengin nereli

İlgili Haberler

MUSTAFA KEMAL ZENGİN NERELİ?

Mustafa Kemal Zengin nereli olduğuna ilişkin net bilgiler bulunmamakla birlikte sosyal medya hesabından siyasi bağlantıları ve iş dünyasından geniş bağlantıları olduğu anlaşılıyor.

MUSTAFA KEMAL ZENGİN NE İŞ YAPIYOR?

Tam olarak ne iş yaptığı bilinmeyen Mustafa Keman Zengin’in siyasi bağlantıları ve iş dünyasından önemli isimlerle bir araya geldiği biliniyor. Yenidoğan Çetesi soruşturmasında ilişki ağında nerede durduğu merak ediliyor.

Mustafa Kemal Zengin ne iş yapıyor

MUSTAFA KEMAL ZENGİN HANGİ HASTANE?

Mustafa Kemal Zengin Yenidoğan Çetesi soruşturmasında savcıyı makamında tehdit etmiş, çeteyle ilişkisi sorgulanıyordu. Bugün ifadesi alınan Zengin, tutuklu bulunan Baki ve Yavuz Çelik2in soruşturmayı yürüten savcının özel hayatı ve ailesi hakkında detayları bildiklerini öğrenip kız arkadaşı Aylin’i ‘arayıp savcıya zarar verebilirler savcıyı uyar’ dediğini, savcının makamına da bu sebeple ziyaret ettiğini, tehdit etmediğini belirtti.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir