Hepsiburada satıldı! İşte yeni sahibi - Haber Jet

Hepsiburada satıldı! İşte yeni sahibi

2000 yılında faaliyete geçen Hepsiburada Türkiye'deki en büyük online alışveriş platformlarından biri. Sosyal medyada Hepsiburada satılıp satılmadığı gündeme geliyor. Doğan ailesine ait olan Hepsiburada'nın yüzde 65,41'lik hissesi satıldı.

2000 yılında faaliyete geçen Hepsiburada Türkiye’deki en büyük online alışveriş platformlarından biri.  Hepsiburada satılıp satılmadığı gündeme geliyor. Doğan ailesine ait olan Hepsiburada’nın yüzde 65,41’lik hissesi satıldı.

HEPSİBURADA SATILDI MI?

Kazakistan’ın en büyük online alışveriş platformlarından olan Kaspi, Hepsiburada’nın çoğunluk hissesini aldığını duyurdu. Kaspi.kz’nin Hepsiburada’nın sahiplerinden Doğan Ailesi’nin de içinde bulunduğu D-Market’in  yüzde 64,41’lik hissesini, 1,17 milyar dolar karşılığında satın almak için anlaşma imzaladığını açıkladı.

Hepsiburada satıldı mı

Kazakistan’ın en büyük grubu Kaspi.kz, Hepsiburada’nın hakim hissedarı olacak.

HEPSİBURADA KİME SATILDI?

Kazakistan ve Nasdaq borsalarında işlem gören Kaspi.kz, Hepsiburada’nın yüzde64,41’lik çoğunluk hisselerini satın aldı. D-Market Elektronik Hizmetler ve Ticaret A.Ş. ile şirketin kurucusu ve ana hissedarları Hanzade Doğan, Vuslat Doğan Sabancı, Begüm Doğan Faralyalı, Arzuhan Doğan Yalçındağ ve Işıl Doğan hisse devri için anlaşmaya vardı.

İlgili Haberler

Hepsiburada kime satıldı

HEPSİBURADA NE KADARA SATILDI?

Satın alma gerekli izinlerin alınmasının ardından 2025’in ilk yarısında sonuçlanacak. Açıklamada yer alan bilgilere göre, 1,13 milyar doların 600 milyon doları anlaşma kapmasında geri kalan 526,9 milyon doları kapanış ardından 6 ay içinde ödenmesi planlanıyor.

Hepsiburada araplara mı satıldı

Ekonomi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir