Danla Biliç attan düştü - Haber Jet

Danla Biliç attan düştü

Ünlü sosyal medya fenomeni Danla Biliç attan düşme videosuyla sevenlerini paniğe uğrattı. Sağlık durumu merak edilen Danla Bilic attan düşme videosu çok izlendi. Sosyal medyada Danla Biliç attan düştü videosu binlerce yorum aldı.

Ünlü sosyal medya fenomeni Danla Biliç attan düşme videosuyla sevenlerini paniğe uğrattı. Sağlık durumu merak edilen Danla Bilic attan düşme videosu çok izlendi.

DANLA BİLİÇ ATTAN DÜŞTÜ VİDEOSU İZLE

Bir süredir at biniciliği eğitimi alan ve eğitimlerin sık sık paylaşım yapan Danla Biliç, attan düştüğü anları Instagram hikayesinde paylaştı. Danla Bilic attan düştüğü anlar sosyal medyada binlerce yorum aldı.

Danla Biliç attan düştü videosu izle

Danla Biliç attan düşüş anı nedeniyle takipçilerini sağlık durumu konusunda endişelendirdi. Atlara olan sevgisi ve düşkünlüğünü her fırsatta dile getiren ünlü fenomen, ağır bir yaralanmadan kıl payı kurtuldu.

Danla Biliç attan düştü videosu:

DANLA BİLİÇ ATTAN DÜŞME VİDEOSU

Danla Biliç attan düşme videosu sosyal medyada hızla yayıldı. Binlerce yorum alan Danla Bilic attan düşme videosu olarak viral oldu.

Danla Bilic attan düştü videosu izle

Sert bir şekilde attan düşen Danla Biliç, sakatlık yaşamadığını ifade etti. O anları Instagram hikayesinde I Will Always Love You şarkısıyla paylaşan Danla Biliç, esprili kişiliğiyle gelen yorumlara cevap verdi.

Danla Biliç attan düşme videosu

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir