Vergi Yüzsüzleri Bolu, Bursa, Kayseri listesi - Haber Jet

Vergi Yüzsüzleri Bolu, Bursa, Kayseri listesi

Hazine ve Maliye Bakanlığı vergi yüzsüzleri ilk isim listesini açıkladı. Vergi yüzsüzleri Bolu, Bursa, Kayseri listesi açıklanması bekleniyor. Vergi yüzsüzü olarak adlandırılan 57 firma ve şahsın isimleri belli oldu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 30 Eylül 2024 tarihli vergi borcu 5 milyon TL olan şahısların isimleri ifşa edildi. Vergi yüzsüzleri Bolu, Bursa, Kayseri listesi açıklandı.

VERGİ YÜZSÜZLERİ BOLU LİSTESİ

Kamuoyunun merakla beklediği vergi yüzsüzleri listesi ilk kez açıklandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, vergi borcu bulunan 57 firma ve şahsın isimlerini ilk kez ilan etti. Her bir vergi dairesine 5 milyon lira ve daha fazla borcu olan veya bu tutar ve üzerinde kesinleşen vergi ve cezası bulunan isimler ilk kez açıklandı. 5 milyon lira üzeri vergi borcu bulunan 57 firmadan vergi yüzsüzleri Bolu listesi yakında belli olacak.

Vergi Yüzsüzleri Bolu listesi

VERGİ YÜZSÜZLERİ BURSA LİSTESİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 1 Eylül tarihinde yaptığı açıklamada, her bir vergi dairesine 5 milyon lira ve üzerinde vergi borcu ve cezası bulunan mükelleflerin kamuoyu ile paylaşacaklarını ifade etmişti. Kamuoyunda vergi yüzsüzleri olarak adlandırılan liste bugün açıklandı. Aralarında pek çok şirket ve şahıs isminin olduğu vergi yüzsüzleri Bursa listesi açıklanması bekleniyor.

İlgili Haberler

Vergi Yüzsüzleri Bursa listesi

VERGİ YÜZSÜZLERİ KAYSERİ LİSTESİ

3 Eylül 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan karar sonrası Bakanlığa verilen yetki kapsamında her bir vergi dairesine 5 milyon lira ve daha fazla borcu olan veya bu tutarda kesinleşen vergi cezası bulunan mükellefler açıklandı. Buna göre yayınlanan listede vergi yüzsüzleri olarak adlandırılan firma ve şahıslar belli oldu. Vergi yüzsüzleri Kayseri listesi en yakın zamanda açıklanacağı düşünülüyor.

Vergi Yüzsüzleri Kayseri listesi

Ekonomi

Vergi Yüzsüzleri Bolu, Bursa, Kayseri listesi” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Kerem Kerem

    Normal vatandaş ödemese zorla alıyolar

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir