Kerem Aktürkoğlu Filistin paylaşımı - Haber Jet

Kerem Aktürkoğlu Filistin paylaşımı

A Milli Futbol Takımı'nın yıldız isimlerinden Kerem Aktürkoğlu sosyal medya hesabından Filistin'deki soykırıma ses çıkardı. "Bu katliam durmalı" diyen Kerem Aktürkoğlu Filistin paylaşımı ile gündem oldu. Aktürkoğlu daha önce de Filistin hakkında paylaşım yapmış Galatasaray'da kupa törenine kolunda Filistin kefiyesi ile çıkmıştı.

Kulübü Benfica’da başarılara imza atan Kerem Aktürkoğlu, İsrail’in Filistin’e düzenlediği saldırılar hakkında paylaşım yaptı.

KEREM AKTÜRKOĞLU FİLİSTİN PAYLAŞIMI

İsrail’in Filistin’e saldırıları hakkında daha öncede ses çıkaran Kerem Aktürkoğlu, yaptığı son paylaşımla dikkat çekti. İsrail’in Filistin’e düzenlediği saldırılar hakkında “Bu katliam durmalı” diyen Aktürkoğlu sözlerine,

“Herkesin temkinli yaklaşılması gerektiğini söylediği bir konu olduğunun farkındayım, duyuyorum. Ama duyduklarım sadece onlar değil… Bir halkın çaresiz çığlığı; ölen çocukların, sivillerin maruz kaldığı katliam.” ifadeleriyle başladı.

Kerem Aktürkoğlu Filistin paylaşımı

Hem Türkçe hem de İngilizce yayınladığı Filistin’deki katliama dikkat çektiği paylaşımında, “Bu katliam durmalı, çocuklar yaşamalı, aileler mutlu olmalı… Artık yeter!” sözleriyle noktaladı.

İlgili Haberler

Kerem Aktürkoğlu Filistin Paylaşımı

KEREM AKTÜRKOĞLU FİLİSTİN HAKKINDA NE DEDİ?

Kerem Aktürkoğlu Filistin hakkında paylaşım yaptı. “Bu katliam durmalı” diyen Aktürkoğlu daha önce Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamalarına sağ kolunda Filistin kefiyesi ile çıkmıştı. Aynı kutlamalarda takım arkadaşı Hakim Ziyech ile Kerem Aktürkoğlu Filistin bayrağı ile karelerini paylaşmıştı.

Kerem Aktürkoğlu Filistin bayrağı

Son yaptığı paylaşımla hem yabancı hem de Türk taraftarlarına seslenen Aktürkoğlu, İsrail’in Filistin’de sürdürdüğü soykırıma dikkat çekti.

SporGündemMagazin

Kerem Aktürkoğlu Filistin paylaşımı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Sevilay Sevilay

    Çoğu ünlü ses çıkarmazken helal olsun

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir