Amerikalı gotik gelin videosu izleyenleri şaşırttı - Haber Jet

Amerikalı gotik gelin videosu izleyenleri şaşırttı

Mersin'de bir Türk ile evlenen Amerikalı gotik gelin videosu izleyenleri oldukça eğlendirdi. Sosyal medyada büyük ilgi toplayan gotik tarzlı Amerikalı gelin Ella, Türk düğün geleneklerini kendi tarzıyla birleştirdiği video viral oldu. Amerikalı gotik gelin video izle anları gündeme geliyor.

Mersin’de bir Türk ile evlenen Amerikalı gotik gelin videosu izleyenleri oldukça eğlendirdi. Sosyal medyada büyük ilgi toplayan gotik tarzlı Amerikalı gelin Türk düğün geleneklerini kendi tarzıyla birleştirdiği video viral oldu.

AMERİKALI GOTİK GELİN VİDEO İZLE

Amerikalı gotik gelin Ella’nın Türk gelenekleriyle kendi tarzını birleştirdiği kına ve düğün törenleri unutulmaz anlara sahne oldu.

Siyah gelinliği ve makyajıyla dikkat çeken Amerikalı Ella, Mersin’de bir Türk ile evlendiği düğününden sahneler sosyal medyada viral oldu.

Siyah gelinliği ile eline kına yaktırması, çifte telli oynaması gibi geleneksel Türk adetlerine uygun düğün yapması eğlenceli anlar yaşattı.

Amerikalı gotik gelin video izle

İlgili Haberler

Kendi özgün gotik haliyle Türk kültürüne kendince uyum sağlayan Amerikalı gotik gelin oldukça beğeni topladı. Sosyal medyada “Amerikalı gotik gelin video” izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı.

Amerikalı gotik gelin kimdir

AMERİKALI GOTİK GELİN KİM?

Mersin’de yaşayan Faruk Emre Başaran ile evlenen Amerikalı Ella, gerçekleştirdiği düğünde Türk kültürüne ait birçok düğün ritüeline yer verdi.

Kına ve düğün geleneklerinden kuşak bağlama ve kına yakma gerçekleştirildi. Ella, siyah gelinliğiyle dikkat çekerken çifte telli gibi geleneksel Türk müziklerinde de oynadı.

Trend

Amerikalı gotik gelin videosu izleyenleri şaşırttı” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Ceylin Ceylin

    Gün geçtikçe yeni şeyler

    Yanıtla
  • Ayşe Ayşe

    Akrabalara bolca dedikodu

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir