Sur katili Semih Çelik’in okuduğu kitapların yazarı İstanbul’da - Haber Jet

Sur katili Semih Çelik’in okuduğu kitapların yazarı İstanbul’da

İki kızı katlederek intihar eden Semih Çelik'in kitaplığı cinayetler sonrası gündeme gelmişti. Daniel Cole'un yazdığı Kukla adlı polisiye roman gündeme gelmişti. Kitaplığındaki bir diğer kitap Olasılıksız'ın yazarı Adam Fawer ise İstanbul ve Ankara'ya geliyor. Sur katili Semih Çelik’in okuduğu kitapların yazarı İstanbul’da...

Semih Çelik’in işlediği cinayetler sonrası evinden gelen görüntülerde kitaplığı dikkat çekmişti. Kitaplığında özellikle Daniel Cole’un Kukla kitabı sosyal medyada gündeme geldi. Kitaplıkta bulunan bir diğer kitabın yazarının ise İstanbul ve Ankara’da imza günü gerçekleşiyor.

SEMİH ÇELİK’İN KİTAPLIĞI

Dehşet verici cinayetlerin ardından Semih Çelik’in odasından çekilen fotoğraflar da ortaya çıktı. Çelik’in kitaplığında bulunan kitaplar dikkat çekti. Kitaplıkta “İknanın Psikolojisi”, “Aşkın Yasası Şiddetin Yasası”, “İyinin ve Kötünün Ötesinde”, “İrade Eğitimi” gibi kitaplar yer alıyordu.

Semih Çelik'in kitaplığı

Özellikle Daniel Cole’un “Kukla” isimli kitabı içeriği nedeniyle gündeme gelmişti. Kitaplığında yer alan bir diğer kitap Adam Fawer’e ait Olasılıksız kitabı da dikkat çekenler arasındaydı. Olasılıksız’ın yazar Adam Fawer Türkiye’de İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir ve Bursa’da imza törenleri gerçekleşecek.

ADAM FAWER İMZA GÜNÜ NEREDE?

Olasılıksız, Empati, Oz romanlarıyla dünyada ve Türkiye’de geniş okur kitlesine sahip olan Adam Fawer, yeni romani Mobius için Türkiye turnesine çıkıyor. April Yayıncılık’ın Türkçeye kazandırdığı kitaplar bu yıl sekizincisi düzenlenen D&R  Kitap Fuarı kapsamında Ankara ve İstanbul’da beş imza törenine katılacak. Bunun dışında Eskişehir, İzmir ve Bursa’da da imza günleri olacak.

Adam Fawer imza günü nerede Türkiye

Adam Fawer İmza Günü İstanbul:

19 Ekim Cumartesi – 15.00 – D&R Akasya

20 Ekim Pazar – 15.00 – D&R İstinyePark

29 Ekim Salı – 15.00 – D&R Bağdat Caddesi

3 Kasım Pazar – 15.00 – 41. İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı

Adam Fawer İmza Günü Ankara:

23 Ekim Çarşamba – 17.00 – D&R Tunalı

24 Ekim Perşembe – 17.00 – D&R Bilkent Center

Adam Fawer İmza Günü Eskişehir:

25 Ekim Cuma – 14.00 – Adımlar Kitap & Kafe

Adam Fawer İmza Günü Bursa:

26 Ekim Cumartesi – 14.00 – Bursa BKM

GündemEditörün Seçtikleri

Sur katili Semih Çelik’in okuduğu kitapların yazarı İstanbul’da” haberine 1 yorum yapıldı.

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir