Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı değişti iddiası - Haber Jet

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı değişti iddiası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine değişikliği açıklamaları sonrası Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın görevden alınabileceği iddiaları konuşuluyor. Aile Bakanı'nın değişip değişmeyeceği kulislerde konuşuluyor.

Son açıklamalar ışığında gündemde kabine değişikliği yer alıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları sonrası bakanlıklardaki olası değişiklikler kulislerde konuşulurken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı değişecek iddiaları da gündeme geliyor.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI DEĞİŞTİ Mİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daha önceki değişiklikleri işaret ederek yeni dönemde bazı değişiklikler olabileceğini işaret etti. Kabine de ve AK Parti yönetiminde yaşanacak değişikliklere dair kulislerden isimler gelmeye devam ediyor. İddialar arasında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ta yer aldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı değişip değişmeyeceği iddialarına henüz resmi bir açıklama gelmedi ancak kabinede değişiklik yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı değişti mi

Ankara kulislerinde yer alan bilgiye göre yapılacak değişikliklerin performans değerlendirmesine göre yapılacağı öğrenildi. Yeni isimlerin kritik noktalarda katkı sağlayacağı düşünülüyor.

AİLE BAKANI DEĞİŞECEK Mİ?

Aile Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın görevden alınacağı iddiası kulislerde tartışılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın yerine gelecek isimler da gündemdeki yerini aldı. Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da kabinede değişik olacağına Erdoğan’ın açıklamaları sonrası kesin gözüyle bakılıyor.

İlgili Haberler

Aile Bakanı değişecek mi

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI DEĞİŞECEK Mİ?

2023 Haziran ayından bu yana Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı görevini Mahinur Özdemir Göktaş sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk ve Sırbistan’a gerçekleştirdiği resmi ziyaretlerin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. AK Parti’de değişim sürecini vurgulayan Erdoğan, AK Parti içinde değişiklikler olabileceği gibi kabinede de duruma göre değerlendirmelerin olacağını ifade etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı değişecek mi

Ardından kabine değişikliği sinyali Türkiye gündemine oturdu. Kulislerden gelen bilgiler arasında değişim yaşanacak isimler arasında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ta yer alıyor. Ancak henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

PolitikaGündem

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı değişti iddiası” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Harun Harun

    Mahinur özdemir göktaş çok iyi çalışmalar yapıyor

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir