14 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu ve günün birinci olan ismi - Haber Jet

14 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu ve günün birinci olan ismi

14 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu ve günün birincisi belli oluyor. Haftaya yine heyecanla başlayan yarışmaya yeni gelin Seren'de katıldı. Gelinim Mutfakta Seren gelinin gelişi dengeleri nasıl değiştirecek merak ediliyor.

14 Ekim Gelinim Mutfakta bölümünde günün birincisi ve haftanın puan durumu açıklanıyor. Günün en düşük puan alanı ve en yüksek puan alanı kim olacak? Yeni gelin Seren dengeleri değiştiriyor. 14 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu belli oluyor.

14 EKİM GELİNİM MUTFAKTA GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Geçtiğimiz haftayı bilezikle kapatan Nur gelin haftaya özgüvenle başlarken yarışmaya yeni katılan Seren gelin eleştirilerin odağına oturdu. Nur, Ezgi, Aysun ve Seren arasındaki rekabet izleyenleri heyecanlandırıyor.

14 Ekim Gelinim Mutfakta kim birinci

Gelinim Mutfakta 14 Ekim Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde yarışmacılar puan durumunu yüksek kapatmak istiyor.  Günün çeyrek altın kazanan gelini Aysu ve Ezgi oldu. Kuraya kalan ikiliden 14 Ekim Pazartesi Gelinim Mutfakta çeyrek altın kazanan gelin Ezgi oldu.

14 EKİM GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Mücadelenin gergin başladığı yeni haftada Gelinim Mutfakta pazartesi günü puan durumu ve günün birincisi ile merakta bırakıyor. Geçtiğimiz hafta Eda’nın elenmesiyle yarışmaya gelen Seren’in akıbeti haftanın sonunda belli olacak.

14 Ekim Gelinim Mutfakta günün birincisi ve puan durumu belli oldu

11 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu

İlgili Haberler

Aysun – 17

Nur-21

Ezgi-15

Eda-5

14 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu

Magazin

14 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu ve günün birinci olan ismi” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Berk Berk

    Ezgi hiçbir yemek programını kaçırmıyor hepsinde var 😂

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir