Erşan Kuneri 2. sezon Ezgi Mola ve Uraz Kaygılaroğlu kadroda yok - Haber Jet

Erşan Kuneri 2. sezon Ezgi Mola ve Uraz Kaygılaroğlu kadroda yok

Cem yılmaz yönetimindeki Erşan Kuneri 2. sezonuyla Netflix'te yayınlandı. İlk sezonda Alev Alev karakteriyle yer alan Ezgi Mola ve İbrahim Tomtom karakteriyle yer alan Uraz Kaygılaroğlu 2. sezonda olmaması merak konusu oldu. Erşan Kuneri 2. sezon Ezgi Mola ve Uraz Kaygılaroğlu kadroda yok.

Erşan Kuneri ilk sezonunda karakterleriyle diziye damga vuran Ezgi Mola ve Uraz Kaygılaroğlu dizinin ikinci sezon kadrosunda yer almama nedenleri merak edildi.

ERŞAN KUNERİ 2. SEZON URAZ KAYGILAROĞLU NEDEN YOK?

Erşan Kuneri’de İbrahim Tomtom karakteriyle çok sevilen Uraz Kaygılaroğlu, ikinci sezon kadrosunda yer almaması dikkat çekti. 2. sezonun yayınlanmasının ardından seyirci Kaygılaroğlu’nun dizide yer almamasına oldukça şaşırdı.

Uraz Kaygılaroğlu’nun 2. sezon çekimlerinde yer alacağı biliniyordu ancak dizinin çekimlerinin planlanan tarihi haziran ayından ağustos sonuna kalması nedeniyle kadrodan ayrıldığı öğrenildi.

Erşan Kuneri 2. sezon Uraz Kaygılaroğlu neden yok

Kaygılaroğlu, dizinin çekilde 2023 yaz döneminde OGM Pictures ile olan 1 yıllık sözleşmesi gereği Erşan Kuneri dizisi çekim tarihlerinin sözleşmesindeki dizinin tarihleriyle uyuşmaması nedeniyle ayrılmak zorunda kaldığı ifade ediliyor.

Bununla beraber son dönemlerde eski sevgilisinin bir eserinde verdiği bir poz nedeniyle kadın cinayetleriyle ilişkilendirilen Uraz Kaygılaroğlu sorusu Erşan Kuneri dizisinin 2. sezon galasında Cem Yılmaz’a soruldu.

Erşan Kuneri Uraz Kaygılaroğlu neden ayrıldı

Yılmaz, “Uraz ne kadar üzgünse biz de o kadar üzgünüz. Tatsız bir hadise oldu kesin. Hepimiz konuştuk kendisi çok üzgün.” sözleriyle yanıt verdi.

ERŞAN KUNERİ 2. SEZON EZGİ MOLA NEDEN YOK?

Erşan Kuneri ilk sezon kadrosunda olup ikinci sezon kadrosunda yer almayan Ezgi Mola’nın neden kadroda yer almadığı merak edildi.

Alev Alev karakteriyle izleyici tarafından çok sevilen Ezgi Mola’nın dizinin çekimlerinin yapıldığı dönem hamile olması nedeniyle çekimlere katılamadığı, hamilelik sürecini setlerden uzak geçirmek istediği öğrenildi.

Erşan Kuneri 2. sezon Ezgi Mola neden yok

Ezgi Mola Erşan Kuneri 2. sezonda hamilelik sürecine denk geldiği ve bu süreçte setlerden uzak kalmak istediği için dizinin kadrosunda yer almadı.

ERŞAN KUNERİ 2. SEZON OYUNCULARI KİMLER?

Erşan Kuneri 2. sezon oyuncu kadrosunda;

Cem Yılmaz

Zafer Algöz,

İlgili Haberler

Çağlar Çorumlu,

Şükran Ovalı,

Ahsen Eroğlu,

Nilperi Şahinkaya,

Bige Önal,

Bülent Şakrak,

Bora Akkaş,

Merve Dizdar,

Celal Kadri Kınoğlu,

Hande Yılmaz,

Alişan Uğur,

Ozan Çelik,

Cengiz Bozkurt yer alıyor.

Film DiziMagazin

Erşan Kuneri 2. sezon Ezgi Mola ve Uraz Kaygılaroğlu kadroda yok” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Şirin Şirin

    Ezgi Mola’nın olmaması izleyici sayısını düşürecektir

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir