Erşan Kuneri 2. sezon bölüm isimleri - Haber Jet

Erşan Kuneri 2. sezon bölüm isimleri

Netflix yerli dizilerinden Erşan Kuneri 2. sezonuyla geri döndü. Cem Yılmaz imzalı dizi ilk sezonda bölüm isimleri ve her bölümdeki ayrı temalarla damga vurmuştu. Bu nedenle Erşan Kuneri 2. sezon bölüm isimleri merak edildi.

Son yılların sevilen yerli yapımlarından Erşan Kuneri 2.sezonu 10 Ekim 2024 Perşembe günü Netflix’te yayınlandı. İlk sezonda ikonik bölümleriyle ve bölüm adlarıyla büyük beğeni toplayan Erşsn Kuneri’nin 2. sezon bölüm isimleri ve konuları merak ediliyor.

ERŞAN KUNERİ 2. SEZON BÖLÜM İSİMLERİ

Erşan Kuneri 2. sezon  8 bölümden oluşuyor. Her bölüm adını Erşan Kuneri’nin çektiği bir bölümden alıyor. İkinci sezon ilk sezonla kıyaslandığında genişleyen oyuncu kadrosuyla hikayede buna göre daha detaylı anlatılıyor. İşte Erşan Kuneri 2. sezon bölüm isimleri;

2. sezon  1. bölüm: Kötü Yol

2. sezon 2. bölüm: Kaymak Zamanı

2. sezon 3. bölüm: Hamur İşi

2. sezon 4. bölüm: Yaprak Sarması

2. sezon 5. bölüm: Acı Baba

2. sezon 6. bölüm: Sahne Tozu

2. sezon 7. bölüm: Nekes Hayat

2. sezon 8. bölüm: Şekerpaşa

Erşan Kuneri 2. sezon bölüm isimleri

ERŞAN KUNERİ 2. SEZON BÖLÜMLERİ KONUSU

Erşan Kuneri 2. sezonda da ana hikayeye ek olarak her bölüm yeni bir filmin çekilmesi işleniyor. Bölüm adları da ismini bölümlerde çekilen filmlerden alıyor. Erşan Kuneri 2. sezon bölüm konuları

İlgili Haberler

Erşan Kuneri 2. sezon  1. bölüm – Kötü Yol: 52 dakika süren Kötü Yol bölümünde dizinin 2. sezonuna giriş yapılıyor. 84 yaşındaki Erşan Kuneri röportajı ile açılıyor ve oradan filmleri yapma macerasına ışık tutuyor. Kötü Yol bölümü, ilk sezondaki Kötü Mal bölümünün devamı olarak kafadar polisler temalı filmler serisinin ikinci filmini anlatıyor. Erşan Kuneri ilk kez devam filmi çekerek sektörde çığır açar.

Erşan Kuneri 2. sezon bölüm konuları

Erşan Kuneri 2. sezon 2. bölüm – Kaymak Zamanı: 50 dakika süren Kaymak Zamanı bölümü oyuncu seçmleri yaparken hiç görmediği oğlunu bulan Erşan, karlarla kaplı ski resortta geçen filminde oğlunu oynatmaya karar veriyor.

Erşan Kuneri 2. sezon 3. bölüm – Hamur İşi: 47 dakika süren Hamur İşi bölümünde kadın kılığına giren Erşan ve diğer erkek rol arkadaşları, kadınsı yönlerini keşfediyor.

Erşan Kuneri 2. sezon bölüm konuları

Erşan Kuneri 2. sezon 4. bölüm – Yaprak Sarması: 40 dakika süren Yaprak Sarması bölümünde nitelikli izleyici kitlesine hitap etmek isteyen Erşan, Cemil Nadir’in aynı adlı ünlü romanından uyarlama Yaprak Sarması filminde şimdiye kadarki en zor rolü üsteniyor.

Erşan Kuneri 2. sezon 5. bölüm – Acı Baba: 40 dakika süren Acı Baba  bölümünde sektöründe yine sıra dışı bir ilke imza atan  Erşan, Mami’nin başrolde Hızır Reis’i canlandırdığı yürek ısıtan bir aile filminde baba rolünü oynuyor.

Erşan Kuneri 2. sezon 6. bölüm – Sahne Tozu: 41 dakika süren Sahne Tozu bölümünde siyasi taşlama ve göndermeler içeren bir kabarenin yapımına girişen Erşan, açılış gecesindeki son provada şaşırtıcı haber alır.

Erşan Kuneri 2. sezon bölüm isimleri

Erşan Kuneri 2. sezon 7. bölüm – Nekes Hayat: 49 dakika süren Nekes Hayat bölümünde perdeler açılır ve “Nekes Hayat” koreografisiyle tek gecelik bir müzikal şölen yaratır.

Erşan Kuneri 2. sezon 8. bölüm – Şekerpaşa: 52 dakikalık 2. sezon final bölümü olan Şekerpaşa’da Erşan hayranlarının çok sevdiği karakterin nasıl hayata geçirildiğini ve kimden çalındığını anlatıyor.

Film DiziMagazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir