Mevzular Açık Mikrofon 6284 ne zaman yayınlanacağı belli oldu - Haber Jet

Mevzular Açık Mikrofon 6284 ne zaman yayınlanacağı belli oldu

Oğuzhan Uğur'un sunumuyla ekrana gelen Mevzular Açık Mikrofon 6284 Özel yayının tanıtım fragmanı yayınlandı. Pek çok ünlü ve uzman ismin katıldığı Mevzular Açık Mikrofon 6284 Özel Salı günü Gain platformuna ve Gain Youtube kanalında ücretsiz olarak yayınlanacak.

Oğuzhan Uğur’un sunumuyla ekrana gelen Mevzular: Açık Mikrofon 6284 Özel yayının tanıtım fragmanı yayınlandı. Pek çok ünlü ve uzman ismin katıldığı Mevzular Açık Mikrofon 6284 Özel, Salı günü Gain platformunda ve Gain YouTube kanalında ücretsiz olarak yayınlanacak.

MEVZULAR AÇIK MİKROFON 6284  NE ZAMAN?

Oğuzhan Uğur’un sunumuyla gerçekleşen Mevzular Açık Mikrofon yeni bölümüyle son dönemde yaşanan kadın cinayetlerine dikkat çekiyor. Tanıtım fragmanıyla çok konuşulan Mevzular Açık Mikrofon 6284 Salı akşamı (15 ekim) yayınlanacak.

Mevzular Açık Mikrofon 6284 izle

Uğur, programının açılışında geçmişte yaptığı cinsiyetçi konuşmalar hakkında konuştu. Öncesinde samimiyet çerçevesinde olduğunu düşündüğünü ve sonrasında dinlemeye veya duymaya ara verip anlamaya başladığını ifade ederek “Büyüdüm, geliştim, anladım. Eminim bizi izleyecek milyonlar içerisinde de birçok insan burada konuşulanları anlayacaktır.” dedi.

Mevzular Açık Mikrofon 6284 ne zaman

MEVZULAR AÇIK MİKROFON 6284 NEREDEN İZLENİR?

Mevzular Açık Mikrofon 6284 Özel bölümü 15 Ekim Salı akşamı Gain Youtube kanalında ve Gain platformunda ücretsiz olarak yayınlanacak. Programı izlemek isteyenler Gain uygulaması üzerinden veya Gain Youtube kanalı üzerinden takip edebilir.

Mevzular Açık Mikrofon 6284 nereden izlenir

İlgili Haberler

MEVZULAR AÇIK MİKROFON 6284 İZLE

Mevzular Açık Mikrofon 6284 izlemek isteyenler 15 Ekim Salı akşamı Gain’den programı izleyebilir. Kadın cinayetlerine dikkat çekmek için hazırlanan programda alanlarında uzman isimlerin yanı sıra pek çok kadın ve çocuk derneği temsilcisi ve ünlü isimler yer alıyor.

Mevzular Açık Mikrofon 6284 özel izle full

Mevzular Açık Mikrofon 6284 Özel program konukları;

Gazeteci Özlem Gürses, Mor Çatı Vakfı Gönüllüleri Avukat Perihan Meşeli, Uzman Psikolog Leyla Soydinç, Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu kurucuları Gülsüm Kav, Fidan Ataselim, Çocuk İstismarıyla Mücadele Derneği Kurucusu Saadet Özkan, Sebuka’nın kurucusu Avukat Aslı Karataş, Sosyolog Zeliha Bürtek, Hazal Kaya ve Ezgi Mola sahnede yer alan isimler oldu.

Salonda ise Gülben Ergen, Elçin Sangu, Farah Zeynep Abdullah, Pınar Deniz, İbrahim Selim gibi pek ünlü sima destek için yerini aldı.

Gündem

Mevzular Açık Mikrofon 6284 ne zaman yayınlanacağı belli oldu” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Nisan Nisan

    Çocukları ölen kadının acısını fragmanda hissettik

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir