Emel Ersöz hayatını kaybetti - Haber Jet

Emel Ersöz hayatını kaybetti

Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde, iki doktorun içerisinde bulunduğu elektrikli cip duvara çarptı. Kazada araçta bulunan Uzm. Dr. Emel Ersöz hayatını kaybetti. Emel Ersöz Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde Özel Yaşam Hastanesi'nde nöroloji doktoru olarak çalışıyordu.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde elektriklik cipin duvara çarpmasıyla araçtaki Uzm. Dr. Emel Ersöz olay yerinde hayatını kaybetti. Emel Ersöz kimdir, mesleği merak ediliyor.

EMEL ERSÖZ ÖLDÜ MÜ?

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde doktorların içerisinde bulunduğu elektrikli cip bir duvara çarptı. Kazada biri profesör olmak üzere 2 doktor hayatını kaybetti. Kaza yapan araçta olan Uzm. Dr. Emel Ersöz olay yerinde hayatını kaybetti.

Emel Ersöz öldü mü

Emel Ersöz ile birlikte araçta olan Prof. Dr. Nilda Turgut’ta olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü ve araçtaki bir diğer yolcu ağır yaralandı.

EMEL ERSÖZ KİMDİR?

Uzm. Dr. Emel Ersöz, Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Özel Yaşam Hastanesi’nde Nöroloji Uzmanı olarak görev yapıyordu. Meslek hayatında pek çok hastasının sağlığına kavuşmasına yardımcı olan, Doktor Emel Ersöz’ün ani kaybı, hastalarını, meslektaşlarını ve yakın çevresini derinden üzdü.

İlgili Haberler

Emel Ersöz kimdir

Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde hizmet veren Uzm. Dr. Emel Ersöz, kongre dönüşü içinde bulunduğu elektrikli aracın duvara çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

EMEL ERSÖZ NE DOKTORU?

Emel Ersöz Nöroloji alanında Uzman Doktor olarak görev almakta.

3. Sayfa

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir