Türkiye Karadağ spikeri belli oldu - Haber Jet

Türkiye Karadağ spikeri belli oldu

UEFA Uluslar Ligi B Ligi 4. Grup'ta Türkiye, Karadağ ile bu akşam karşı karşıya geliyor. Samsun'da oynanacak karşılaşmayı Alp Özgen anlatacak, Ömer Üründül ise yorumcu olarak yer alacak. Mücadele TV8 ve EXXEN'den canlı yayınlanacak.

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki üçüncü maçında Karadağ’ı konuk ediyor. Heyecanla beklenen karşılaşmanın spikeri ve yayın detayları belli oldu.

TÜRKİYE KARADAĞ SPİKERİ KİM OLDU?

Türkiye – Karadağ karşılaşmasını futbolseverlere aktarma görevini deneyimli spiker Alp Özgen üstleniyor. Maçın yorumcusu olarak ise yorumları ile futbol dünyasının tanınan ismi Ömer Üründül sahada olacak.

Türkiye Karadağ spikeri

Alp Özgen’in detaylı ve akıcı anlatımı, Üründül’ün analizleri ile birleşerek maç keyfini ikiye katlayacak. Alp Özgen, ulusal ve uluslararası futbol karşılaşmalarında edindiği deneyimi ile bu önemli maçı izleyicilere aktaracak.

TÜRKİYE KARADAĞ MAÇINI KİM ANLATACAK?

Türkiye – Karadağ maçı, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda saat 21.45’te başlayacak. Karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu’ndan Daniele Chiffi yönetecek. Yardımcılıklarını ise Alessio Berti ve Luigi Rossi yapacak. Dördüncü hakem ise Matteo Marchetti olacak. Milli Takım, grupta liderlik mücadelesi verirken, taraftarlar bu maçın sonucunu merakla bekliyor.

İlgili Haberler

Türkiye maçı spikeri kim, maçını kim anlatacak

Maçını anlatımını spiker Alp Özgen üstlenecek. Ömer Üründül ise yorumcu olarak mikrofonda olacak.

MİLLİ MAÇI HANGİ KANAL VERİYOR?

Futbolseverler bu heyecanlı mücadeleyi şifresiz olarak TV8’den izleyebilecek. Dijital platformlar tercih edenler için ise EXXEN üzerinden de yayın yapılacak.

Milli maçı kim anlatıyor, spiker kim

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir