Antalya'da kebapta tekila kokoreçte votka kullanılmış - Haber Jet

Antalya’da kebapta tekila kokoreçte votka kullanılmış

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayımladığı "Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar" listesinde domuz eti sonrası yeni skandal bir ürüne rastlandı. Antalya'da bir restoranda "kuyu kebabı"nda tekila, başka bir yerde ise "kokoreç"te votka kullanıldığı ortaya çıktı. Antalya'da ürünlerinde tekila ve votka çıkan restoranlar merak ediliyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yayımladığı listede yeni skandal bir ürüne rastlandı. Antalya’da bir lokantada “kuyu kebabı”nda tekila, başka bir lokantada “kokoreç”te votka kullanıldığı ortaya çıktı. Antalya’da ürünlerinde alkol kullanan lokantalar merak ediliyor.

ANTALYA KEBAPTA TEKİLA KOKOREÇTE VOTKA ÇIKAN RESTORAN HANGİSİ?

Türkiye’nin gündeminde, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın taklit ve tağşiş ürün kullanımını tespit ettiği listesi yer alıyor.

Bakanlığın listesinde, restoranlarda kullanılan tek tırnaklı eti (at, eşek) ve hatta son olarak domuz eti kullanıldığını tespit etti.

Gazeteci Bülent Mumay sosyal medya hesabından paylaştığı bilgide Antalya’da “kuyu kebabı” restoranından alınan numunede tekila,

Yine Antalya’da bir kokoreççiden alınan örnekte ise votka çıktığını paylaştı.

Antalya'da kebapta tekila kokoreçte votka çıkaran restoran hangisi

İlgili Haberler

ANTALYA ÜRÜNDE ALKOL ÇIKAN RESTORAN

2 Ekim tarihli belgede Antalya’da kebapta tekila çıkan işletmenin sahibi ve adı Kıyı Tandır Kebap Salonu-İbrahim Uysal olarak verilirken belge detaylarında “Gıda kullanımına izin verilmeyen alkol tespiti, hacmen alkol düşüklüğü tespiti” yapıldığı ifade ediliyor.

Antalya üründe alkol çıkan restoran

Belgede yer alan Dayı Kokoreç- Mustafa Yalçın olarak verilen bilgide yine “Gıda kullanımına izin verilmeyen alkol tespiti, hacmen alkol düşüklüğü tespiti” yapıldığı ifade ediliyor.

Antalya kebapta alkol çıkan restoran

Antalya Muratpaşa’da bulunan mekanlar Bakanlığın “Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar” sayfasında yer alıyor.

SağlıkGündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir