Sedat Peker'den Köfteci Yusuf açıklaması - Haber Jet

Sedat Peker’den Köfteci Yusuf açıklaması

BAE'de ikamet ettiği bilinen Sedat Peker Köfteci Yusuf'un ürünlerinde domuz eti kullanmasıyla alakalı adının anılması hakkında konuştu. Köfteci Yusuf ile birlikte isminin anılmasından rahatsız olduğunu belirten Sedat Peker Köfteci Yusuf için dedikleri gündeme geldi.

BAE’de ikamet ettiği bilinen Sedat Peker Köfteci Yusuf’un ürünlerinde domuz eti kullanmasıyla alakalı adının anılması hakkında konuştu. Köfteci Yusuf ile birlikte isminin anılmasından rahatsız olduğunu belirten Sedat Peker Köfteci Yusuf için dedikleri gündeme geldi.

SEDAT PEKER KÖFTECİ YUSUF AÇIKLAMASI

Birleşik Arap Emirlikleri’nde yaşayan Sedat Peker, domuz eti skandalıyla gündeme gelen Köfteci Yusuf ile ilgili Erk Acarer’e açıklamada bulundu.

Sedat Peker Köfteci Yusuf açıklaması

Köfteci Yusuf ile birlikte adının anılmasını istemediğini söyleyen Sedat Peker, “Biz onun sattığı kadar her bayram kurban bağışlıyoruz.” ifadelerinde bulundu. Açıklamanın tam hali ise şöyle:

Ne Köfteci Yusuf’muş arkadaş, artık gerilmeye başladım. Köfteci Yusuf bana sevgi duyduğu için bir kez aramıştı, görüştük. Çayını bile içmedim. Biz onun sattığı kadar her bayram kurban bağışlıyoruz. Ne zaman Köfteci Yusuf gündeme gelirse ben de TT oluyorum. Bu ne saçma iştir. Bu adam 12.000 kişi çalıştırıyor. Devlet bu domuz etlerini yakalamış mı?

İlgili Haberler

SEDAT PEKER KÖFTE YUSUF İÇİN NE DEDİ?

Sedat Peker’in adının Köfteci Yusuf ile anılmasının nedeni geçmişte yaptığı açıklamalar. 3 yıl önce görülen “Köfteci Yusuf’a çökme” davası yeniden gündeme geldi.

Sedat Peker Köfteci Yusuf için ne dedi

2021 yılında Sözcü’den Saygı Öztürk’ün kaleme aldığı yazıda 18 kişi hakkında hazırlanan iddianamede “Köfteci Yusuf’a yapılan tehditler arasında ‘Domuz eti kullanıldığını’ yayacaklarını söyledikleri yer aldı.

Sedat Peker ise o dönem kendisine çökme olayıyla ilgili sorulan sorulara “Ben Köfteci Yusuf’un köftesini ne yapayım?” demişti.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir