İzoly Ronin X oyuncu bilgisayarı özellikleri - Haber Jet

İzoly Ronin X oyuncu bilgisayarı özellikleri

TGRT Haber izleyicilerinin yarıştığı interaktif formattaki yarışması "Çözen Kazanır Ekstra" bu hafta 100. bölümüne özel olarak birinciye 32 bin TL değerindeki İzoly Ronin X oyuncu bilgisayarı veriyor. İzoly Ronin X oyuncu bilgisayarın özellikleri gündeme geliyor.

TGRT Haber izleyicilerinin yarıştığı interaktif formattaki yarışması “Çözen Kazanır Ekstra” bu hafta 100. bölümüne özel olarak birinciye 32 bin TL değerindeki İzoly Ronin X oyuncu bilgisayarı veriyor. İzoly Ronin X oyuncu bilgisayarın özellikleri gündeme geliyor.

İZOLY RONİN X OYUNCU BİLGİSAYARI ÖZELLİKLERİ

Ryzen 5 işlemci, yüksek performansı, çoklu görev yetenekleri ve enerji verimliliği ile ön plana çıkan AMD’nin güçlü işlemci serilerinden olan İzoly Ronin oyuncu bilgisayarı kullanıcıları için olağanüstü bir deneyim sunmak için gelişmiş özelliklere sahip. Yeni nesil DDR4 Ram, M.2 teknolojisi, RTX4060 grafik kartı özelliklerine sahip.

Bunun dışında diğer donanım özellikleri şu şekilde; Nvidia RTX 4060 ekran kartı, SSD 512 GB NVMe M.2, Ram Bellek 16 GB, Power Supply 750 W, 24” Monitör.

Izoly Ronin X oyuncu bilgisayarı özellikleri

ÇÖZEN KAZANIR 9 EKİM ÖDÜLÜ 100. BÖLÜM ÖZEL

TGRT Haber’in izleyicilerin yarıştığı bilgi yarışması temelli interaktif formatı Çözen Kazanır’da 100. bölüme özel ödüller belirlendi. 1.’ye 32 bin TL değerinde oyun bilgisayarı, 2.’ye 2 bin TL nakit para ödülü, 3.’ye bin TL nakit para ödülü verilecek.

izoly ronin oyuncu bilgisayarı özellikleri

OyunYaşam

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir